REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žemės ūkio ministras prof. Vigilijus Jukna šiandien įteikė Premjerui Algirdui Butkevičiui atsistatydinimo pareiškimą. Šį sprendimą ministras priėmė dėl šeimyninių aplinkybių.

REKLAMA
REKLAMA

„Noriu padėkoti visam ministerijos kolektyvui už tai, kad bendromis pastangomis padėjome pamatus ilgalaikei žemės ūkio strategijai, kuri, tikiu, leis atgimti Lietuvos kaimui“, – dėkojo prof. Vigilijus Jukna.

„Vertindama profesoriaus veiklą noriu jam padėkoti už kompetentingai atliktą darbą, už puikų atstovavimą Lietuvai Europos Sąjungos Tarybai pirmininkavimo metu. Prof. Vigilijus Jukna atėjo į ministeriją iš akademinės visuomenės, turėdamas aiškią viziją ir naujas idėjas. Savo įpėdiniui jis paliko puikiai paruoštą žemės ūkio sektoriaus dirvą. Profesorius visuomet akcentavo, kad svarbiausia yra gerinti žemdirbių darbo sąlygas, remti jaunus ūkininkus, skatinti, kad jaunimas rinktųsi žemdirbiškąsias profesijas, jam vieninteliam iš šios Vyriausybės narių pavyko pasiekti tikslinį žemės ūkio specialybių finansavimą, tad jo indėlis į Lietuvos kaimo ateitį yra milžiniškas. Susitikimo su šalies vadove Dalia Grybauskaite, metu profesorius buvo įvertintas kaip kompetentingas ir profesionalus. Premjeras A. Butkevičius išreiškė visišką pasitikėjimą ministru bei įvertino reikšmingą profesoriaus įdirbį kuruojamoje srityje. Galiu tik pasidžiaugti, kad ministras ir toliau aktyviai dalyvaus Darbo partijos kaimo reikalų komiteto darbe, užimdamas pirmininko pareigas“, – sakė Seimo pirmininkė ir Darbo partijos vadovė Loreta Graužinienė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų