REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metų skaitomiausieji: nelaimės, kurios 2013-aisiais neaplenkė Lietuvos

Nuo dingusių be žinios iki išėjusių Anapus per anksti

2013 metai artėja prie pabaigos, tad netrukus pasitiksime naujuosius 2014-uosius. Žvelgiant į prabėgančius metus visada norisi prisiminti tik gražius dalykus, tačiau toli gražu ne visiems žmonėms šie metai buvo laimingi. Balsas.lt pateikia daugiausia skaitytojų dėmesio sulaukusių publikacijų apie Lietuvos 2013-aisiais neaplenkusių nelaimių 10-tuką.

2013 metai artėja prie pabaigos, tad netrukus pasitiksime naujuosius 2014-uosius. Žvelgiant į prabėgančius metus visada norisi prisiminti tik gražius dalykus, tačiau toli gražu ne visiems žmonėms šie metai buvo laimingi. Balsas.lt pateikia daugiausia skaitytojų dėmesio sulaukusių publikacijų apie Lietuvos 2013-aisiais neaplenkusių nelaimių 10-tuką.

REKLAMA

10. Alytuje paslaptingai dingo dvi studentės

Balsas.lt rašė, kad dingo dvi Alytuje besimokančios merginos grupės draugės. 2013-06-03 dieną, apie 7 val., pilietė G. Ž., gimusi 1993 metais, gyvenanti Noragėlių seniūnijoje, Lazdijų rajone, išvažiavo iš Seirijų kaime, Lazdijų rajone, autobusu į Alytaus miestą ir dingo. Alytaus policija taip pat pranešė apie dar vieną dingusią be žinios merginą. 19 – metė alytiškė V. M. prieš kelias dienas išėjo mokytis į Alytaus profesinio rengimo centrą ir dingo be žinios.

9. Dingusio S. Klemenio neranda nei pareigūnai, nei ekstrasensai

Sedos miestelio centre, prie parduotuvės „Aibė“ rinkosi žmonės ir specialiųjų tarnybų pareigūnai. Buvo tęsiama jaunuolio paieška. Vakarykštės Simono Klemenio paieškos – be rezultatų. Ieškant dingusio devyniolikmečio renaviškio į pagalbą buvo pasitelktos ne tik paieškos tarnybos, bet ir ekstrasensai.

REKLAMA
REKLAMA

8. Dingusio 19-mečio S. Klemenio draugai: nesuvokiame, kaip žmogus gali taip prapulti

Sedos miestelyje (Mažeikių r.) lapkričio 1-osios naktį mįslingomis aplinkybėmis pradingusio 19-mečio Simono Klemenio paieškos iki šiol bevaisės. Praėjus vos keliems mėnesiams, kai baigė mokyklą, surengtas klasės draugų susitikimas vieno iš jų sodyboje itin apkarto. Dingusio jaunuolio draugai negalėjo suprasti, kaip žmogus gali taip pradingti.

REKLAMA

7. Gelbėjimo operacija Palangoje – ištraukti automobilyje įstrigę ir karštį kentę jaunuoliai

Vasario 16-osios gatvėje, Palangoje, esančio prekybos centro „Maxima“ automobilių aikštelėje kilo neįprastas šurmulys. Aplink vieną aikštelėje stovintį automobilį būriavosi žmonės. Netrukus juos išsklaidė su sirenomis atskubėję ugniagesiai-gelbėtojai. Paaiškėjo, kad „Rover“ markės automobilyje ant galinės sėdynės yra įstrigę du jaunuoliai, kuriems pradeda trūkti oro.

6. Dingusi plungiškė grįžo namo, bet kur buvusi, mamai paaiškinti negalėjo

Viešoje erdvėje buvo paskelbta, kad šeima ieško dingusios Jurgitos Stuopelytės, kurios dingimo aplinkybės tapo rimta mįsle ne tik merginos šeimai, bet ir policijos pareigūnams. Įtariama, kad merginą galėjo prieš jos valią iš namų išvežti buvęs draugas, kuris ne kartą jai grasino susidorojimu, o sykį net bandė tai padaryti. Tačiau po kilusio ažiotažo mergina sugrįžo. Motinos teigimu, dukra sugrįžusi nepaaiškino, kur ir kodėl buvo pradingusi, tik tylėjo nuleidusi galvą.

REKLAMA
REKLAMA

5. Vėlinių naktį vos 19-os sulaukusi mergina nusižudė savo draugo kieme

Lapkričio 2-ąją, Raseinių rajone, Ramonų kaime, rasta nusižudžiusi 19-metė. Mergina buvo rasta pasikorusi ant medžio šakos, draugo namo kieme. Apie rastą 19-metę pranešta apie pirmą valandą nakties. Kodėl mergina pasitraukė iš gyvenimo – aiškinasi policija.

4. Į ligoninę vežama „leisgyvė“ mergaitė jos nepasiekė

Spalio 11 d. žiniasklaidoje pasirodė publikacijos, kuriose Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato kelių policijos pareigūnai kritikuojami dėl to, kad šių metų spalio 7 dieną leistiną greitį pažeidusiam vairuotojui surašė teisės pažeidimo protokolą, nors vaiko tėvai teigė skubiai į ligoninę vežantys sąmonę praradusią šešiametę mergaitę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

3. Plungėje mįslingomis aplinkybėmis dingo jauna moteris – šeima įtaria pagrobimą

Šeima ieško dingusios Jurgitos Stuopelytės, kurios dingimo aplinkybės tapo rimta mįsle ne tik jos šeimai, bet ir policijos pareigūnams. Įtariama, kad merginą galėjo prieš jos valią iš namų išvežti buvęs draugas, kuris ne kartą jai grasino susidoroti, o sykį net bandė tai padaryti. Nors mergina dingo prieš 6 dienas, Telšių ir Plungės policija vis dar aiškinasi, kas turėtų patikrinti įtariamojo pagrobėjo namus.

2. Airijos medikų abejingumas pražudė dvejų metukų lietuvį

Midltono mieste (Airija) dvejų metų berniukas bežaisdamas iškrito pro savo namų langą... Tai buvo tragiškos istorijos pradžia. Tuo metu pro juos namo važiavo buvęs žolės riedulio prizininkas Kevinas Henesis, kuris neliko abejingas ir stabtelėjo prie šoko ištikto tėvo ir krauju paplūdusio vaiko. Airis paskambino greitosios medicinos pagalbos dispečerei ir paprašė kuo skubiau atvykti. „Aš buvau „apšalęs“, kai man pasakė, jog šiuo metu toje miesto dalyje jie neturi laisvų mašinų, dėl to negali atvykti, ir pasiūlė patiems vykti į artimiausią bendrosios praktikos kliniką, – pasakojo K. Henesis.

REKLAMA

1. Neatlaikęs krepšinio varžybų įtampos, mirė sirgalius

Vienam krepšinio sirgalių tragiškai baigėsi krepšinio varžybų tarp Lietuvos ir Prancūzijos rinktinių stebėjimas. Dėl patirto jaudulio jis mirė. Apie 46 metų sirgaliaus mirtį Pilaitės mikrorajone policija pranešimą gavo 23.41 val. Kaip praneša vyro draugė, jis jau anksčiau turėjo problemų dėl aukšto kraujospūdžio, tačiau nesaugojo sveikatos ir mėgo gerti kavą. Vyrui širdis sustojo rungtynėms besibaigiant.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų