REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) vadovas Remigijus Baniulis sako, kad vis dar ieškoma optimalaus varianto, kaip turėtų veikti skambinančiojo Bendrajam pagalbos centrui (BPC) vietos nustatymas.

REKLAMA
REKLAMA

Interviu dienraščiui "Lietuvos žinios" jis taip pat išreiškė viltį, kad BPC veiklą leis patobulinti Vidaus reikalų ministerijos (VRM) atliktas šios institucijos auditas.

REKLAMA

"Mūsų atliktu tyrimu buvo vertinami BPC vadovo A.Kedavičiaus veiksmai, užtikrinant skambinančiojo vietos nustatymo kokybę. Jam atsistatydinus iš šio centro vadovo pareigų, išvados tarsi liko kaboti ore. Tyrimas pasibaigė, tačiau tebevyksta paieška optimalaus pagal kainą ir tikslumą varianto vietai nustatyti", - sakė R.Baniulis.

Jo teigimu, neteisinga sakyti, kad vien BPC turėtų nustatyti vietos nustatymo parametrus - esą reikalingas kompleksinis ir Ryšių reguliavimo tarnybos, ir operatorių, ir Vidaus reikalų bei Susisiekimo ministerijų sprendimas.

REKLAMA
REKLAMA

"VRM atlikto audito išvadų dar nemačiau. Kiek žinau, jos pateiktos BPC, dabar jas nagrinėja vadovo pareigas einantis Tadas Maroščikas. Labai viliuosi, jog ir mums bus leista susipažinti su ministerijos audito išvadomis, kad pagal nustatytus trūkumus galėtume koreguoti visą BPC veiklą", - teigė PAGD vadovas.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų