REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

IŠ Lietuvos išvykęs ir teisėsaugos ieškomas verslininkas Vladimiras Romanovas nori grįžti į Lietuvą ir sutinka duoti prokurorams parodymus, jei jam paskirtas suėmimas bus pakeistas švelnesne kartomąja priemone, informuoja dienraštis „Lietuvos rytas“ ir naujienų portalas „lrytas.lt“.

REKLAMA
REKLAMA

Prašymą pakeisti V. Romanovui paskirtą kardomąją priemonę Generalinės prokuratūros prokurorui Simonui Minkevičiui perdavė ieškomojo advokatas Adomas Liutvinskas.

REKLAMA

Prokuroras sutinka panaikinti suėmimą už piniginį užstatą – milijoną litų, tačiau garsusis bankininkas teigia, kad tiek pinigų neturi ir sumokėti negali net norėdamas.

V. Romanovas kaltę dėl jam pateiktų įtarimų neigia ir tvirtina, kad Ūkio banko istorija yra prieš jį nukreiptas planas. Jo teigimu, jis buvo tik paprastas banko akcininkas ir dėl šios priežasties nežinojo apie Ūkio banko dalijamas paskolas bei nėra atsakingas už kitų asmenų veiksmus.

REKLAMA
REKLAMA

Generalinė prokuratura teigia, kad ir šiuo metu vis dar nėra žinoma Lietuve nesirodančio bankininko buvimo vieta.

 V. Romanovas neslėpė, kad išvyko į Rusiją ir pasiliko gyventi Maskvoje. Jis užfiksuotas atostogaujantis, vykstantis į CSKA krepšinio klubo rungtynes ir, pasak Rusijos žurnalistų, noriai bendrauja.

Balsas.lt primena, kad teisėsauga V. Romanovu susidomėjo, kai paaiškėjo, kad Ūkio banko ir su juo susijusių įmonių bankrotas galėjo būti tyčinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų