REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vidaus reikalų ministras Dailis Barakauskas sekmadienį rengia pasitarimą, kuriame aiškinsis, kodėl nebuvo suteikta pagalba Panevėžio rajone nužudytai 17-metei merginai. Ministro teigimu, turi būti sudarytos sąlygos, kad skambinančiajam telefonu 112 pagalba būtų suteikta ir tuo atveju, jeigu mobiliajame telefone nėra kortelės.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas LRT radijui D. Barakauskas neatmeta, kad gali būti priimti griežčiausi sprendimai dėl Bendrojo pagalbos centro (BPC) vadovų.

REKLAMA

„Šiandien darau pasitarimą ir noriu pasakyti, kad nepriklausomai nuo to, kaip toliau vystysis situacija, visi atsakingi asmenys iš Bendrojo pagalbos centro vadovybės bus nubausti kiek galima griežčiau.

Reikia padaryti viską, kad paskambinus į Bendrąjį pagalbos centrą, nepriklausomai nuo to, kokia pagalba yra reikalinga Lietuvos ar užsienio piliečiui, esančiam Lietuvoje, ji būtų suteikta – medicininė, priešgaisrinė ir policijos pagalba. Taip pat ir jei reikia nustatyti paties telefono buvimo vietą, nepriklausomai nuo to – yra kortelė ar ne“, – sakė D. Barakauskas.

Panevėžio apskrities policijos komisariatas praneša, kad sulaikė trečią asmenį, įtariamą pagrobus, išprievartavus ir automobilyje sudeginus 17-metę merginą. Pirmadienį turėtų paaiškėti, kokios kardomosios priemonės bus skirtos įtariamiesiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų