REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LRT radijo naujienų tarnyba, LRT.lt Sinoptikė Judita Liukaitytė prognozuoja pavyzdingai gražų ketvirtadienį ir penktadienį. Savaitgalį kur ne kur pasirodys lietus, pirmadienį merksiantis jau visą Lietuvą.

Ketvirtadienio dieną bus nepastoviai debesuota, lietaus tikimybė nedidelė. Vėjas – vidutinio stiprumo, besikeičiančios krypties. Oras sušils iki 18–23 laipsnių.

Pentadienio naktį lietaus tikimybė maža, vietomis susiformuos rūkas. Dieną kai kur, didesnė tikimybė, kad vakariniuose rajonuose, galime sulaukti trumpo lietaus. Vėjas bus silpnas. Naktį temperatūra bus apie 7–12 laipsnių šilumos, tik prie jūros vienu kitu laipsniu daugiau. Dieną – dar šilčiau nei ketvirtadienį. Bus pie 19–24 laipsnius šilumos.

Savaitgalį orai bus drėgnesni. Ir šeštadienį, ir sekmadienį daug kur numatomos trumpos liūtys. Vėjas – iš pietvakarių, vidutinio stiprumo. Naktimis bus apie 8–13 laipsnių šilumos, tik prie jūros laipsniu kitu šilčiau. Dienomis – apie 17–23 laipsnius šilumos.

Pirmadienio naktį vietomis, o dieną jau visur numatomas lietus, tad mokslų pradžios dieną skėtį pasiimti ir šilčiau apsivilkti būtina. Naktį – 8–13, dieną – tik apie 14–19 laipsnių šilumos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų