REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Miestas, kuris nemiega. Toks, kuriame kiekvienas gali atrasti save. Sostinės centre gyvenimas verda net ir paprastos darbo dienos vakarą. Ar būtent tokį Vilnių matote ir jūs?

REKLAMA
REKLAMA

Lukiškių aikštė. Keli maždaug trejų metų berniukai laipioja medžiais. Keturios dviejų rūpestingų mamų akys seka kiekvieną jų žingsnį.

REKLAMA

„Smagu, kad Vilniuje yra tokių vietų, kur galima pabūti su vaikais. Su nekantrumu laukiame, kada baigsis Sereikiškių parko rekonstrukcijos darbai. Tikime, kad ten vaikams bus smagu ir saugu“, – sutartinai pabrėžė abi moterys.

Ketverius metus Lietuvoje gyvenantis indas Chanderis Shekharas atviravo, kad pamilo Vilnių iš pirmo žvilgsnio. Badmintoną su draugais atėjęs pažaisti vyras teigė išmaišęs visą Europą, tačiau apsistoti nusprendęs būtent Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vilnius – labai švarus. Čia pačios gražiausios merginos. Visada yra ką veikti. Dažnai leidžiame laiką prie Baltojo tilto. Norėtume su draugais ten pažaisti krepšinį, tačiau beveik visada būna užimta. Ne veltui sakoma, kad Lietuva – krepšinio šalis“, – juokėsi Ch. Shekharas. Kiekviena vietelė keliaujant Gedimino prospektu Vilniaus arkikatedros link užpildyta mažesnėmis ar didesnėmis žmonių grupelėmis.

„Vilnius sugeba nustebinti“, – teigė jaunuolių porelė, besisupusi tiesiog ant medžių šakų V. Kudirkos aikštėje pakabintose sūpynėse.

Iš įvairių kampelių sklindantys muzikos garsai, žmonių keliamas šurmulys ir gera nuotaika – toks energijos užtaisas gali pakerėti, sužavėti bei įkvėpti gerų emocijų kiekvienam praeiviui. „Balsas.lt savaitės“ galerijoje – vakarėjančio Vilniaus gyvenimo pulsas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų