REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Iš Indijos prieš ketverius metus atvykęs 25-erių Chanderis Shekharas neturi net menkiausios abejonės – jis savo ateitį sukurs Lietuvoje.

Iš Indijos prieš ketverius metus atvykęs 25-erių Chanderis Shekharas neturi net menkiausios abejonės – jis savo ateitį sukurs Lietuvoje.

REKLAMA

„Pirmą kartą čia atvykau studijuoti. Ir man labai patiko Lietuvoje. Aplankiau daug Europos šalių, bet Lietuva patiko labiausiai, nes čia buvo labai gražu, ramu, švaru.

Lietuvos merginos tikrai labai gražios. Aplankęs kitas Europos šalis, galiu drąsiai tą teigti. Man čia labai gera ir patogu dirbti bei gyventi“, - pasakojo C. Shekharas.

Balsas.lt pašnekovas pridūrė, kad jam su draugais labai patinka vakarais važiuoti nusimaudyti ežere, pažaisti tinklinį arba krepšinį: „Bet krepšinio prie Baltojo tilto pažaisti neįmanoma, nes ten būna daug žmonių ir mums tiesiog neleidžia žaisti. Ten visos aikštelės būna užimtos.

Todėl kartais susirenkame Lukiškių aikštėje ir žaidžiame badmintoną. Maudomės prie Žaliųjų ežerų, nuvykstame į Trakus. Daug keliavau po Lietuvą. Lankiausi Palangoje, Nidoje, Klaipėdoje, Marijampolėje, Ukmergėje, Telšiuose, Šiauliuose, Alytuje.“

REKLAMA
REKLAMA

Pasiteiravus, ar draugiški lietuviai, Chanderis teigia, kad visi negali būti malonūs: „Bet taip yra visame pasaulyje. Tačiau tikrai sutikau daug draugiškų lietuvių. Lietuviai geri žmonės. Aišku, kai išgeria, tada kartais pikti būna. Bet tik laikinai. Tas suprantama.“

REKLAMA

Balsas.lt pašnekovas pademonstravo ir puikias istorijos žinias, pridurdamas, kad Lietuva prieš daugiau kaip 20 metų dar buvo Sovietų Sąjungos dalis. Todėl, anot jo, tauta tik dabar kuriasi ir žmonės tik dabar pradeda jaustis laisvi.

„Greičiausiai, kad užsieniečiai lietuviams dar kartais nepatinka, bet su laiku tas turėtų pasikeisti. Viskas bus gerai.“

Chanderis teigia, kad planuoja dar ilgai čia gyventi: „Tikiu, kad Lietuvoje sukursiu šeimą. Planuose – masažo salonas arba dar vienas indiškas restoranas.“

Su artimaisiais Chanderis dažnai nesimato. Tėvus aplanko panašiai kartą per dvejus metus. „Artimieji žino, kad čia faina, rami vieta. Čia nėra daug indiškų restoranų, maža konkurencija. Todėl šiame versle planuoju dar kažką nuveikti. Lietuviai mėgsta indišką maistą. Noriu parodyti savo šalies kultūrą, kulinarinį paveldą“, - teigė C. Shekharas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų