REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio miesto apylinkės teisme šiandien vyko baudžiamosios bylos, kurioje Kauno policijos pareigūnai Egidijus Kuckailis ir Rasa Kairienė kaltinami dėl pareigų neatlikimo, teismo posėdis.

REKLAMA
REKLAMA

Posėdyje dalyvavo kaltinamasis E.Kuckailis, gynybos advokatas, nukentėjusiosios Laimutės Stankūnaitės atstovas. Į posėdį neatvyko kaltinamoji R.Kairienė. Teismui buvo pateikti du medicinos įstaigos dokumentai, nurodantys, kad ji gydoma ligoninėje.

REKLAMA

Kaltinimą palaikantis prokuroras paprašė išskirti kaltinamosios R.Kairienės bylą, kad būtų galima tęsti E.Kuckailio bylos nagrinėjimą ir, kaip buvo numatyta, klausyti baigiamųjų kalbų. Nukentėjusiosios atstovas pritarė šiam siūlymui.

Kaltinamųjų gynėjas siūlė išsiaiškinti, ar kaltinamoji galėtų dalyvauti kitame posėdyje liepos 23 dieną, ir tada spręsti dėl bylos išskyrimo.

Teismas padarė pertrauką ir susisiekė su gydymo įstaiga. Iš teismo gautos informacijos galima daryti išvadą, kad ta priežastis, dėl kurios kaltinamoji R.Kairienė negalėjo dalyvauti šios dienos posėdyje, nesutrukdys jai dalyvauti po savaitės numatytame posėdyje. Įvertinęs tai, teismas priėmė protokolinę nutartį R.Kairienės atžvilgiu bylos neišskirti ir daryti pertrauką iki iš anksto suderintos datos, t. y. liepos 23 dienos.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat nurodyta proceso dalyviams kitame posėdyje būti pasiruošusiems baigiamosioms kalboms.

Šie pareigūnai kaltinami tarnybinių pareigų neatlikimu, piktnaudžiavimu tarnyba, ikiteisminio tyrimo vilkinimu bei neteisėtai išdavę pažymą kauniečiui Drąsiui Kedžiui, kad jo mažametė dukra buvo tvirkinama buvusios jo sugyventinės, mergaitės motinos L. Stankūnaitės tėvų bute R. Kalantos gatvėje, Kaune.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų