REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Edita KARKLELIENĖ Kalėti 20 metų už septyniolikametės šiaulietės moksleivės nužudymą nuteistos 20-metės Viktorija Vaitiekaitytė ir Viktorija Lietuvninkaitė skundais kreipėsi į Lietuvos apeliacinį teismą. Žudikės tikisi, kad šis teismas bus joms atlaidesnis.

REKLAMA
REKLAMA

V. Lietuvninkaitė apeliaciniu skundu prašo teismą jai skirtą bausmę sušvelninti pritaikius ribotą pakaltinamumą.

REKLAMA

Nusikaltimo bendrininkė V. Vaitiekaitytė skundu prašo pripažinti ją kalta tik dėl nužudymo, o kaltinimus dėl palaikų išniekinimo panaikinti.

Gegužės 31 dieną Šiaulių apygardos teismo V. Lietuvninkaitei ir V. Vaitiekaitytei paskelbtą nuosprendį apskundė ir nužudytos merginos tėvai. Jie prašo bausmę žudikėms sugriežtinti skiriant kalėjimą iki gyvos galvos.

Valstybės kaltinimą palaikiusi Šiaulių apygardos prokuratūra Apygardos teismo nuosprendžio neskundė, nes šis abiem teisiamosioms ir skyrė prokuroro Egidijaus Trimonio pasiūlytą kalėjimo bausmę.

REKLAMA
REKLAMA

17-metę šiaulietę V. Vaitiekaitytė bei V. Lietuvninkaitė nužudė 2011 metų liepos 14 dieną. Mergina nužudyta Šiauliuose, Tilžės gatvės daugiabučio bute, priklausančiame V. Vaitiekaitytės močiutei. Jos palaikai dalimis išmėtyti įvairiose Šiaulių vietose. Kai kurių kūno dalių teisėsaugininkams rasti taip ir nepavyko.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų