REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio vidudienį Alytaus rajone susidūrus dviem automobiliams, kurių vieno vairuotojas buvo neblaivus, sužaloti trys žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimo, avarija įvyko apie 12.00 val. kelio Antakalnis-Jieznas-Alytus-Merkinė 52-ajame kilometre. 30-metis P. Ž., vairuodamas automobilį "VW Passat", būdamas neblaivus, nesuvaldė vairuojamo automobilio, atsitrenkė į kelio atitvarus, išvažiavo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "Mazda 323", kurį vairavo 26 metų R. K.

Eismo įvykio metu buvo sužalota automobilio "Mazda 323" vairuotoja R. K., kuri dėl dešinio kelio sąnario girnelės atviro lūžio buvo paguldyta į Alytaus apskrities ligoninę, ir to paties automobilio keleivės - trejų metų V. K., kuriai medikai nustatė abiejų blauzdikaulių lūžimus ir išvežė gydymui į Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninę, bei 56 metų I. Ž., kuriai medikai nustatė krūtinės sumušimą ir lūpos kirstą žaizdą ir kuri, suteikus medicininę pagalbą, buvo išleista į namus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų