REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dėl dviejų butelių degtinės ir 100 litų garbaus amžiaus senolį, kaip įtariama, nužudę du jauni vyrai savaitgalį atsidūrė už grotų.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį Plungės rajono apylinkės teismas, patenkinęs Klaipėdos apygardos prokurorės, dirbančios Plungėje, pareiškimus dėl kardomųjų priemonių skyrimo, vieną įtariamąjį leido suimti trims, o antrąjį – dviem mėnesiams.

REKLAMA

Jiems pareikšti įtarimai dėl bejėgiško būklės žmogaus nužudymo iš savanaudiškų paskatų (pagal LR BK 129 str. 2 d. 9 p.). Įtariama, jog šių metų sausio 4 d. vakare 28 m. D. L. bei 38 m. V. S. Plungės rajone Papievių kaime užėjo į vieną namą pas garbaus amžiaus šeimininkus ir iš 86 m. senolio pareikalavo pinigų. Jų negavę, plėšikai vyriškį sužalojo peiliui bei, pagrobę namuose rastus du butelius degtinės ir 100 litų, pasišalino.

Dėl durtinės žaizdos rankoje nukraujavęs senolis mirė. Sunkaus nusikaltimo padarymu įtariami asmenys Plungės r. policijos pareigūnų buvo sulaikyti, praėjus kelioms valandoms po nužudymo. Abu įtariamieji yra ne kartą teisti, D. L. teistumas neišnykęs, teismas jam skyrė 3 mėnesių suėmimo terminą, o V. S. leido suimti 2 mėnesiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų