REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sveiko proto sprendimai yra tas raktas, kuris laipsniškai atstatys pasitikėjimą tarp žmogaus ir vadžios, Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio tarybos posėdyje pažymėjo partijos lyderis Eligijus Masiulis.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienį Kaune vykusiame partijos tarybos posėdyje Liberalų sąjūdis patvirtino partijos rinkimų programą „Sveiko proto balsas“. Po reitingavimo patvirtintas ir liberalų sąrašas Seimo rinkimuose.

REKLAMA

Eidamas į 2012 metų Seimo rinkimus Liberalų sąjūdis pasisako už pagarbą kiekvienam dirbančiam ir už orų gyvenimą kiekvienam; už korupcijos išgyvendinimą; už valdžią, pasitikinčią piliečiais. Liberalai parengė ir konkrečius veiksmus, kuriais vadovaujantis Lietuvoje bus sukurta daugiau darbo vietų, pritraukiama investicijų, o žmonėms garantuojamas ne minimalus, o orus atlygis.

Liberalų sąjūdžio pirmininkas E. Masiulis, Kaune sveikindamas partijos bendražygius, pabrėžė, jog liberalai visuomet buvo ir bus atsvara populizmui. Svarbiausias liberalų vaidmuo per šiuos rinkimus, pasak E. Masiulio, bus padėti susikalbėti žmonėms ir valdžiai įgyvendinant sveiko proto sprendimus.

REKLAMA
REKLAMA

„Ko šiandien Lietuvai ar didžiajai daliai žmonių labiausiai reikia, tai – sveiko proto sprendimų. Liberalų sąjūdis prisiima atsakomybę už tokių sprendimų įgyvendinimą. Šiandien Lietuvoje žmonės menkai pasitiki valdžia. Taip yra dėl to, žmonės ir valdžia kalba skirtingomis kalbomis. Mes – liberalai – imamės misijos padėti susikalbėti valdžiai ir žmonėms. Sveiko proto sprendimai yra tas raktas, kuris palaipsniui atstatys pasitikėjimą tarp žmogaus ir vadžios“, – kalbėjo E. Masiulis tarybos posėdyje.

Po reitingavimo paaiškėjo Liberalų sąjūdžio sąrašo lyderiai. Sąrašą ves partijos pirmininkas, susisiekimo ministras E. Masiulis. Sąrašo priekyje įrašyti šie patyrę politikai: Algis Kašėta, Gintaras Steponavičius, Dalia Kuodytė, Remigijus Šimašius, Eugenijus Gentvilas, Petras Auštrevičius. Aukštą liberalų sąjūdžio tarybos pasitikėjimą gavo ir nauji žmonės politikoje: Viktorija Čmilytė, Vitalijus Gailius, Linas Kvedaravičius, Kęstutis Tubis. Pirmajame dešimtuke – ir buvęs Kauno meras Rimantas Mikaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų