REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viešojoje erdvėje pasirodžius pranešimams apie Astos Baukutės ir jos vyro Kęstučio Rupulevičiaus įsiliejimą į „Drąsos kelio“ gretas, partija suskubo šias žinias paneigti.

REKLAMA
REKLAMA

„Partija praneša, kad A. Baukutės ir K. Rupulevičiaus rinkiminiame sąraše nebus. „Drąsos kelias“ partija dėkinga šiems politikams už parodytą paramą, tačiau partija siekia būti skaidri nuo pat pirmųjų žingsnių – mes ne tik

deklaruojame, bet ir darome“, – rašoma partijos vadovės Neringos Venckienės išplatintame pranešime.

REKLAMA

Lygiai taip pat neigiama ir tai, kad Neringa Venckienė kviečia visuomenininką ir „Lietuvos sąrašo“ autorių

Darių Kuolį vienytis: „Drąsos kelio partija atsakingai pareiškia, kad N. Venckienė nesiūlė ir nesiūlo D. Kuoliui vienytis – pagrindinis „Drąsos kelias“ narių tikslas yra su šaknimis išrauti Lietuvoje išvešėjusią korupciją visose paprastų žmonių gyvenimo kokybei svarbiose srityse ir  įdiegti Lietuvoje vakarietišką atvirumo kultūrą.

REKLAMA
REKLAMA

Mes sakome – rimčiausias reformas reikia pradėti nuo savęs, todėl negalime jungtis su D. Kuoliu, bent jau tol, kol nebus ištirti ir išsklaidyti įtarimai dėl 4 mln. Lt, kuriuos susižėrė jo vadovaujamas Pilietinės visuomenės institutas“, – rašoma pranešime.

Nors ir abejodama D. Kuolio skaidrumu, „Drasos kelio“ partija vis dėlto reiškia jam dėkingumą ir palaikymą, netgi paramą galimai kandidatuojant į prezidentus: „Norime pabrėžti, mes gerbiame Darių Kuolį ir esame jam dėkingi už demonstruojamą paramą. Taip pat, ypač vertiname jo darbą Lietuvos miestų aikštėse. Ir tuo atveju, jei jis nuspręs kelti savo kandidatūrą vis labiau artėjančiuose Lietuvos prezidento rinkimuose, mes linkėsime jam visokeriopos sėkmės.“

„Drąsos kelias“ partija siekia būti skaidri – tai vienintelis kelias siekiant teisingos ir stiprios Lietuvos“, – dar kartą deklaruojama pagrindine partijos vertybe – skaidrumu – baigiamas partijos pranešimas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų