REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienį, vasario 19 d., apie 21.30 val., Trakų Vokėje du ginkluoti nusikaltėliai apiplėšė J. Tiškevičiaus gatvėje įsikūrusią parduotuvę. Jaunuoliai pagrobė kasos aparatą, bet jų automobilį netrukus ėmė persekioti Vilniaus policijos patrulių ekipažas.

REKLAMA
REKLAMA

Gaudynės vyko Vilniaus priemiesčiuose, pirmajam ekipažui į pagalbą atskubėjo kolegos. Pasak pareigūnų, apsnigtu ir apledėjusiu keliu plėšikai važiavo maždaug 120 kilometrų per valandą greičių, rašo Delfi. lt. Prie Vaidotų gyvenvietės plėšikai paliko automobilį ir bandė pėsčiomis pabėgti į mišką.

REKLAMA

Patruliai vieną nusikaltėlių netrukus sučiupo ir surakino antrankiais. Paaiškėjo, kad tai dar pilnametystės nesulaukęs Karolis (gim. 1994 m.). Jis pareigūnams atskleidė, kas jo bendrininkas.

Pastarasis vis dar bandė pasprukti ir policininkai buvo jį trumpai pametę iš akių. Jis sugebėjo pasiekti miestą, bet ten jį vėl pastebėjo patruliai.

Bėgdamas jis ėmė šaudyti, bet tai jam nepadėjo – patruliai pasiviję sulaikė ir antrąjį bėglį. Įtariamajam po sulaikymo prireikė medikų pagalbos – jam ėmė skaudėti galūnes. Antrasis įtariamasis, saugomas policijos, išvežtas į ligoninę. Nepatvirtintais duomenimis, rasti du ginklai. Automobilyje aptiktas ir pagrobtas kasos aparatas.

Baudžiamasis kodeksas už ginkluotą plėšimą numato laisvės atėmimo bausmę nuo dvejų iki dešimties metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų