REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Už  sąvadavimą nutarta konfiskuoti nuteistojo mobiliojo ryšio telefonus ir nusikalstamu būdu įgytus  pinigus, jam skirta bauda.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį Vilniaus miesto  pirmosios apylinkės teismas 44 metų asmeniui skyrė 24 MGL dydžio arba 3120 litų baudą,  nutarta konfiskuoti nusikalstamu būdu įgytus keturis  tūkstančius litų bei tris mobiliojo ryšio telefonus.

REKLAMA

Jau kelis kartus už tą patį nusikaltimą teistas M. J nuteistas už tai, kad nuo 2009 metų gegužės pradžios iki liepos pradžios pelnėsi iš kito asmens prostitucijos, t.y. už vienos merginos teikiamas seksualines paslaugas gavo 4 tūkst. litų.

Teisiamajame posėdyje kaltinamasis  savo kaltės dėl jam inkriminuojamos nusikalstamos veikos neprisipažino, paiškino, jog penkerius metus gyveno JAV,  kur lankė įvairių masažų kursus.  Studijas tęsė ir 2008 metais grįžęs į Vilnių.

REKLAMA
REKLAMA

Teisiamasis aiškino pats norėjęs  daryti masažus, jeigu būtų buvę klientų. Tačiau, nors ir baigęs masažuotojų kursus, nusprendė, kad tai daryti geriau seksis merginoms.

Todėl 2009 metų vasarą į vienoje interneto svetainėje pasiskelbė ieškąs masažuotojų, nupirko kelias  patalpas, kur veikė masažo salonas.

Anot kaltinamojo, skelbimuose  rašyta, jog jo salone atliekami atpalaiduojantys masažai. Su masažuotojomis jokios kalbos apie seksualines paslaugas nebuvo.

Teisme buvo pagarsinti masažuotoja dirbusios merginos parodymai, kuriuose nukentėjusioji teigė, jog lytines paslaugas jai liepė teikti kaltinamasis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anot liudytojos, per dieną ji sulaukdavo iki septynių klientų, kurie už valandą tokių paslaugų mokėdavo iki 200 litų, už  pusvalandį – 150 litų.

Su kaltinamuoju  susitarta pusę uždirbtų pinigų atiduoti jam. Nukentėjusioji policijos pareigūnų kelis kartus bausta administracine tvarka už vertimąsi prostitucija.

Į teismą iškviestas policijos pareigūnas, kuris, apsimetęs klientu, pirko masažo paslaugas nurodė, kad kaltinamasis sulaikytas bute, kuriame teiktos seksualinės paslaugos.

Anot teismo, nors kaltinamasis kaltės ir nepripažino, ji įrodyta nukentėjusiosios parodymais, policijos pareigūno parodymais, telefono skambučio išklotinėmis, butų nuomos sutartimis.

Šis nuosprendis per 20 dienų gali būti apskųstas Vilniaus apygardos teismui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų