REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo pirmininkės pavaduotojas, Liberalų ir Centro Sąjungos (LiCS) lyderis Algis Čaplikas nekomentuoja žiniasklaidos paskelbtos informacijos, kad Jungtinės Tautos prisikėlimo partijos (TPP) ir Liberalų bei Centro Sąjungos  frakcijos narys Antanas Nedzinskas, esą, pamėgo remontuoti savo automobilius už parlamentines lėšas.

REKLAMA
REKLAMA

A. Čaplikas, neseniai išrinktas LiCS vadovu, situacijos nekomentavo. „Aš jau nebesu Jungtinės frakcijos pirmininkas. Esu Seimo vicepirmininkas. Kreipkitės į dabartinę frakcijos vadovę Arūnę Stirblytę“, – sakė jis. Su pastarąja portalui „Balsas.lt“ antradienį susisiekti nepavyko, bet situaciją pakomentavęs TPP atstovas ir Ekonomikos komiteto Seime pirmininkas Dainius Budrys žodžių nesirinko.

REKLAMA

„Man gana keistas Etikos ir procedūrų komisijos pirmininko Algimanto Salamakino įprotis – mesti dėmę žmogui visai be įrodymų. Ką reiškia – „aš įtariu“. Aš gal įtariu, kad pagal kai kuriuos judesius ir manieras ponas A. Salamakinas gali būti gėjumi, nors tai nėra nei gerai, nei blogai. Bet ar aš,vien todėl, kad man keista arba norisi, imu ir viešai vertinu jo manieras bei klijuoju etiketes? Prieš A. Nedzinską jokių įrodymų kol kas nėra, tad abu spėliojimai būtų vienodo lygio“, – tvirtino Ekonomikos komiteto pirmininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš tai Seimo etikos sargas A. Salamakinas internetiniam dienraščiui 15 min.lt sakė: „Jau trečią automobilį, įtariame, jis taiso už parlamentinius pinigus“. Portalo cituojamas A. Salamakinas teigė, kad komisija gali domėtis, ar ne per dažnai savo hobiui (senoviniams automobiliams)  Seimo narys Antanas Nedzinskas leidžia parlamentinei veiklai skirtas lėšas.

Tuo tarpu pats A. Nedzinskas, anot 15 min.lt, kategoriškai neigia už parlamentines lėšas taisęs naujausią savo pirkinį – Rytų Vokietijoje pagamintą „Barkas B1000“. Jis teigia už parlamentinei veiklai skirtus pinigus taisantis tik antikvarinę juodą „Ford“ markės mašiną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų