REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

40-metis Kelmės rajono gyventojas, daugiau nei dešimtmetį seksualiai išnaudojęs savo mažametę dukrelę, netrukus stos prieš Šiaulių apygardos teismą.

REKLAMA
REKLAMA

Teismui perduotoje baudžiamojoje byloje šiam dvikojui gyvuliui pateikti kaltinimai dėl mažametės dukters tvirkinimo, prievartavimo ir pasikėsinimo išžaginti.

REKLAMA

Nustatyta, kad iškrypėliškų tėvo užgaidų auka mergaitė pirmąkart tapo dar 1997-1998 metais, kai jai tebuvo penkeri ar šešeri metukai. Tąsyk gašlūnas apsiribojo mažametės tvirkinimu.

Pedofilas dukrelę seksualiai išnaudojo apie 13 metų, o jo nusikaltimai laikui bėgant vis sunkėjo. Niekdarys savo atžalą ėmė prievartauti, du kartus pasikėsino ją išžaginti. Dukterį iškrypėlis prievartaudavo būdamas apsvaigęs nuo alkoholio.

REKLAMA
REKLAMA

Baisi tiesa išaiškėjo tik praėjusių metų vasarą, kai nepilnametė mergina apie patiriamas skriaudas išdrįso prasitarti motinai.

Nuo pat ikiteisminio tyrimo pradžios pedofilui buvo paskirta griežčiausia kardomoji priemonė - suėmimas. Kaltę jis pripažįsta.

Dėl nukentėjusiosios amžiaus pareigūnams buvo sunku nustatyti, kiek tiksliai kartų mergaitė buvo seksualiai išnaudota. Teismui perduotoje byloje - keturiolika nusikalstamų veikų epizodų.

Kodeksas

Už sunkiausią iš kaltinamajam inkriminuotų nusikalstamų veikų baudžiamasis įstatymas numato iki 15-os metų laisvės atėmimo bausmę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų