REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2011 m. kovo 6-oji – pergalinga diena Alberto Contadorui, su „Saxo Bank-SunGard“ komanda iškovojusiam pirmąją pergalę („Vuelta de Murcia“), ir įsimintina diena Aidžiui Kruopiui, pirmąkart tapusiam tėvu.

REKLAMA
REKLAMA

„Tą dieną dalyvavau paskutiniame etape „Driedaagse Van West-Vlaanderen“ (kovo 4-6 d.) ir paskui tik sužinojau, kad esu tėvelis jau, nuvykau tiesiai į ligoninę, kur manęs jau laukė pagausėjusi šeima‟.– sakė portalui „Balsas“ Aidis Kruopis, š. m. kovo 6 d. su žmona sulaukęs pirmagimio.

REKLAMA

Praėjusiais metais iš kitų Lietuvos dviratininkų Europos reitinge surinkęs daugiausiai taškų, 24 metų vaikinas aktyviai palaikė Tomo Vaitkaus inicijuotą protestą prieš LDSF ir ryžtingų veiksmų ėmėsi asmeniniame gyvenime, po ilgametės draugystės  vedęs Justiną Žilytę.

Jauni tėvai nebuvo numatę, kad mažylis į pasaulį pasibels anksčiau laiko, tačiau gimusio vaikučio laukė ir kruopščiai paruoštas kūdikio kraitelis, ir... vardas.

REKLAMA
REKLAMA

„Vaikelis gimė per anksti, beveik dviem savaitėmis anksčiau, po Cezario pjūvio. Kūdikio lyties nežinojom 100%, bet aš pats nuo pat pradžių žinojau, kad tai berniukas“.– pasakojo laimingasis tėvelis.

„Vardą davėme Cristian, bet dar nežinau, kaip čia bus tiksliai su jo rašymu dėl kai kurių įstatymų Lietuvos ir Belgijos“.– sakė portalui „Balsas“ Aidis Kruopis, kurio sūnus gimė Belgijoje, Kortrijko mieste.

Paklaustas, ar sūnaus gimimas pakoreguos lenktynių grafiką, Aidis Kruopis sakė, kad apie tėvystės atostogas negalvoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Nemanau, kad imsiu ar prašysiu kažkokių lengvatų, kol kas nieko nenuveikiau ant dviračio šį sezoną, tai reikia susiimti ir pradėti stengtis dėl trijų“.– teigė dviratininkas, šiemet atstovaujantis Belgijos ProKontinentinei komandai „Landbouwkrediet“, į kurią atėjo iš mėgėjų komandos „Palmans-Cras“ kartu su kraštiečiu Egidijum Juodvalkiu.

Susiję tekstai :

Po lemiamo etapo „L'Etoile de Bessèges“ lenktynėse A. Kruopis 17–as (video)

Su tarpinio sprinto taškais „L'Etoile de Bessèges“ – A. Kruopis 10-tuke (video)

A. Kruopis ir E. Juodvalkis uždarė Belgijos dviračių sezoną

A. Kruopis ir E. Juodvalkis eis T. Vaitkaus pramintu keliu (video)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų