REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ - žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Prezidentės garbės kaina“. Lietuva kuria demokratiją du dešimtmečius, bet daugumai jos piliečių nepatinka nei rezultatai, nei pati kuriama demokratija. Kai kurie santvarkos bruožai netgi primena carų laikus. Nors Lietuva ne Baltarusija, prezidentę Dalią Grybauskaitę įžeidinėti irgi pavojinga. Pasikėsinusiesiems privačiuose laiškuose įžeisti prezidentą jau ne kartą grėsė kalėjimas.

REKLAMA
REKLAMA

Įvairios etikos komisijos neva labai intensyviai dirba, žeria kritikos politikams ir skelbia juos prasikaltus, tačiau daugumai prasižengėlių nuo to nei šilta nei šalta. Kažin ar kas pastebėtų, jei sustotų Vyriausiosios tarnybinės etikos komisijos ir Seimo Etikos bei procedūrų komisijos veikla. Viešuosius ir privačiuosius interesus supainioję politikai atvirai šaiposi iš komisijų posėdžių ir dažniausiai išsaugo postus. Apie tai skaitykite rubrikoje „7 dienos“ žurnalistų Tomo Čyvo ir Giedriaus Krušnausko straipsnį „Striptizas aplink etiką“.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Išsvajota laisvė man būtų nemiela“. Garsiausias samdomas žudikas Valerijus Januškevičius „Balsas.lt savaitei“ teigė nenorįs prisiminti praeities. Iki šiol nė vienam žurnalistui nepavyko pašnekinti V.Januškevičiaus, tačiau jis atsakė į „Balsas.lt savaitės“ žurnalisto laišką.

Rubrika „Savaitės interviu“ šį kartą kalbina žiniasklaidos holdingo atstovybės „Baltic Media Alliance Lietuva“, retransliuojančios „Pirmąjį Baltijos kanalą“, direktorių Andrių Barakūną, kuris įsitikinęs, kad žiūrovų pamėgtas „Pirmasis Baltijos kanalas“ ateityje bus dar populiaresnis.

REKLAMA
REKLAMA

Nacionalinė mokėjimo agentūra prie Žemės ūkio ministerijos praneša, kad iki šių metų lapkričio 30 dienos privačių žemių savininkai ir valstybinių žemių valdytojai dar gali prtenduoti į Europos Sąjungos paramą veisiamiems miškams. Plačiau apie tai skaitykite rubrikoje „Kaimo pulsas“.

„Atsiskaityti už elektrą bus daug patogiau“ – rubrikoje „Pinigų skonis“ pristatoma tema. Bendrovė Rytų skirstomieji tinklai (RST) pristatė atnaujintą tiesioginio debeto paslaugą, kuria naudodamiesi gyventojai gali patogiau atsiskaityti už suvartotą elektros energiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sirgalių tribūnose“ – Simona Krupeckaitė. Pasaulio dviračių treko čempionė ir rekordininkė S.Krupeckaitė atranką į 2012 metų olimpines žaidynes su Lietuvos rinktine pradeda nuo Europos čempionato.

Rubrika „Automanija“ pristato naująjį „Mercedes-Benz CLS500“. Prabangiai ketverių durų kupė pradininkei suteikta daugiau erdvės, patogumo ir V8 motoras su 2 turbokompresoriais. Naująjį „Mercedes-Benz CLS500“ išbandė žurnalo „Autocar“ ekspertai.

„Niekada nedainavau per prievartą“, - sako Egidijus Dragūnas. Dvidešimtmetį iš šalies muzikos scenos nesitraukiantis SEL lyderis Egidijus Dragūnas juokiasi iš teigiančiųjų, kad Lietuvoje iš muzikos išgyventi neįmanoma. Rubrikoje „Spindintis gyvenimas“ skaitykite išskirtinį atvirą interviu su dainininku.

REKLAMA

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų