REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčių klaipėdiečių Vytauto ir Nerijaus Viskontų gyvybes išgelbėjo mobilusis telefonas. Įkalinti ir gyvi sudegti pasmerkti broliai juo prisišaukė pagalbą.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusio šeštadienio naktį Klaipėdos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos pareigūnai skubėjo į pietiniame uostamiesčio rajone esančią Upelio gatvę. Nepraėjus nė valandai po vidurnakčio, jie sulaukė pranešimo, kad dega vieno iš čia esančių mūrinių garažų kooperatyvo garažo durys.

REKLAMA

Ugniagesiai informuoti ir apie tai, kad šio garažo viduje gali būti žmonių.

Įvykio vietoje gaisrininkai išvydo degančias garažo duris ir liepsnojančią šalia jo esančią medinę tvorą. Durų spyna buvo užvyniota metaline viela. Užgesinę ugnį ir ją atrišę, ugniagesiai garažo viduje rado du vyrus.

Abu jie buvo gyvi, tačiau apsinuodiję dūmais. Greitosios medicinos pagalbos brigada nukentėjusiuosius nuvežė į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA

23 metų Vytautas ir septyneriais metais vyresnis jo brolis Nerijus Viskontai Klaipėdos apskrities VPK pareigūnams papasakojo, kad juos garaže, kuriame jie ir gyvena, uždarė bei jo duris padegė trys nepažįstami asmenys.

Savo jėgomis išsilaisvinti negalėjusius brolius išgelbėjo tai, kad jie turėjo mobilųjį telefoną.

Darius Čiužauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų