REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Eglei Kusaitei, kurią mūsų šaunieji šnipgaudžiai ir prokurorai įtaria terorizmu, neleidžiama susitikti ne tik su giminėmis. Atsakyta kunigui Robertui Grigui, Žmogaus teisių stebėjimo instituto vadovui Henrikui Mickevičiui.

REKLAMA
REKLAMA

“VSD generalinis direktorius Gediminas Grina LNK Žinioms sakė, kad dėl to atliekamas tarnybinis tyrimas, bet jis dar nebaigtas, o jokių detalių komentuoti jis neva negalįs.

REKLAMA

Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento vyriausiasis prokuroras Algimantas Kliunka anksčiau yra sakęs, kad kitiems asmenims susitikti su E.Kusaite neleidžiama dėl to, kad esą jai siekiama padaryti poveikį, jog mergina atsisakytų duotų parodymų”, – praneša BNS.

Įdomu – ar tas paniška baimė reiškia, kad minėti parodymai (prisipažinimas) yra viskas, kuo dispnuoja mūsų teisėsauga? Kas čia naujo, kad kai kas tuos parodymus kaitalioja po keletą kartų?

REKLAMA
REKLAMA

Užtat Rusijos saugumiečiai buvo, kaip pagaliau oficialiai pripažinta, laikomi partneriais bei pagalbininkais, patikimesniais, už visokius ten Lietuvos visuomenininkus. Mintis, kad prisipažinimas yra svarbiausias įrodymas buvo itin praktiškai įgyvendinta būtent Lubiankos praktikoje.

Dar vienas įdomus niuansas, galbūt paaiškinantis, kodėl toks blogas tapo Saakašvilis ir tokie geri draugai iš minėto adreso. Gruzijoje realiai reformuota teisėsauga ir ten parodymai duoti teismuose yra vienareikšmiai svarbesni už tai, kas išmušta ikiteisminio tyrimo metu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų