REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Suvalkiją išgirsti kaimo žmonių rūpesčių trečiadienį atvykusiai Prezidentei Daliai Grybauskaitei buvo surengtas pasirodymas pagal geriausias sovietmečio tradicijas, nors pati krašto vadovė tikino iš anksto pasiuntusi žvalgybą, kad "spektaklio dėl akių" būtų išvengta, rašo "Lietuvos žinios".

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto valstybės vadovės vizito išvakarėse tiek Gražiškiuose, tiek ir Gižuose, kur D. Grybauskaitė susitiko su Vilkaviškio rajono ūkininkais, net pliaupiant lietui buvo pjaunami ir genimi medžiai, sodinami krūmai, grėbiami lapai tose vietose, kurios gali patekti į svečių akiratį. Vietoj senųjų medžių skubiai buvo pasodinti nauji tujų bei kitų visada žalių augalų sodinukai.

REKLAMA

Nei prie Gižų kaimo parduotuvės, nei prie Gražiškių alaus baro trečiadienį nebuvo matyti įprastų "pijokėlių", - pasak gyventojų, nuo pat ryto šių įstaigų prieigas akylai saugojo uniformuoti policijos pareigūnai.

Tačiau žmonės džiaugėsi sulaukę Prezidentės, ruošė jai vaišes, o kai kurios su D. Grybauskaite pasisveikinusios ir jos apkabintos moterys negalėjo suvaldyti džiaugsmo ašarų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų