REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujo Sveikatos apsaugos ministerijos vadovo kėdę liberalcentristai gali atiduoti joje dirbančiam partijos kolegai. Kaip vienas galimų kandidatų į šį postą minimas dabartinis Algio Čapliko patarėjas 37 metų gydytojas psichiatras Martynas Marcinkevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Į sveikatos apsaugos ministrus šis Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) narys pretendavo ir 2008-ųjų lapkritį, kai buvo formuojama koalicinė Vyriausybė, tačiau tuomet pasirinktas A.Čaplikas.

REKLAMA

"M. Marcinkevičius - iš tiesų galimas kandidatas. Jis yra partinio Sveikatos komiteto pirmininkas, rengė mūsų programos sveikatos apsaugos dalį", - "Lietuvos žinioms" sakė LiCS pirmininkas Gintautas Babravičius. Tačiau partijos vadovybė, pasak jo, galimus pretendentus pradės svarstyti tik ketvirtadienį.

Atsistatydinusį sveikatos apsaugos ministrą A. Čapliką gali pakeisti ir dabartinis Seimo Pirmininkės pavaduotojas Raimondas Šukys, Gedimino Kirkilo vadovaujamoje mažumos Vyriausybėje dirbęs vidaus reikalų ministru. R. Šukys atsistatydino dėl girto Skuodo policininko Sauliaus Pauliko sukeltos avarijos, kurioje žuvo trys vaikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų