REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narių gretas turėtų papildyti opozicinės „Tvarkos ir teisingumo“ partijos atstovas Remigijus Žemaitaitis. „Tvarkietis“ nežymia balsų persvara Šilutės-Šilalės rinkimų apygardoje įveikė savo varžovą konservatorių-krikdemą Joną Gudauską, rodo išankstiniai balsavimo duomenys.

REKLAMA
REKLAMA

R. Žemaitaitį palaikė beveik 60 proc. atėjusių balsuoti rinkėjų, rodo Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) pateikiami skaičiai.

REKLAMA

Paskutiniu metu „tvarkietis“ talkino Europarlamente dirbantiems partijos lyderiui Rolandui Paksui ir nuverstajam Vilniaus merui Juozui Imbrasui.

2007 m. Sostinės meru tapus J. Imbrasui, buvo pakviestas dirbti jo patarėju teisės ir ekonomikos klausimais. „Tvarkietis“ yra diplomuotas teisininkas – 2005-aisiais baigė Vilniaus universiteto Teisės fakultetą.

VRK pateiktoje anketoje 27-erių metų R. Žemaitaitis nurodo valdantis kiek daugiau nei 700 tūkst. litų siekiantį turtą, taip pat deklaruoja paėmęs 600 tūkst. litų siekiančią paskolą.

Jaunasis politikas taip pat yra kelių bendrovių – „Dervira“, „Dervira ir partneriai“, „Statyk pats“ – akcininkas, jis taip pat yra medžiotojų klubo „Ąžuolas“ narys.

Nevedęs politikas kaip savo pomėgius įvardija žvejybą, medžioklę, jodinėjimą bei keliones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų