REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šešiolikmetis Panevėžio rajono Krekenavos seniūnijos vieno kaimo gyventojas stos prieš teismą dėl pasikėsinimo seksualiai prievartauti dvejais metais jaunesnį nepilnametį.

REKLAMA
REKLAMA

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, šių metų birželio 16 d. rajono savivaldybės viešosios bibliotekos filialo laiptinėje šešiolikmetis jaunuolis, panaudodamas fizinį smurtą, pasikėsino oraliniu būdu tenkinti lytinę aistrą su dviem metais jaunesniu berniuku. Smurtautojas, sugriebęs nukentėjusįjį už peties ir dukart trenkęs jam ranka į pilvą, jėga nustūmė berniuką laiptais žemyn, įspraudė jį į kampą ir parklupdė. Berniuką išgelbėjo garsiai šaukti pradėjusi bendruomenės slaugytoja.

REKLAMA

"Kaltinamasis buvo neblaivus ir ta aplinkybė turėjo įtakos nusikalstamai veikai. Nors nepilnametis bus teisiamas pirmą kartą, tačiau charakteristikoje nurodyta, kad mokinys už netinkamą elgesį ne kartą buvo svarstytas mokyklos taryboje, šeima įrašyta į socialinės rizikos šeimų apskaitą",- teigė Panevėžio miesto apylinkės prokuratūros Antrojo nusikalstamų veikų tyrimo skyriaus prokurorė Sigita Bieliauskaitė.

Šioje byloje Panevėžio miesto apylinkės vyriausiasis prokuroras Arvydas Gramba, gindamas viešąjį interesą, pareiškė 5 tūkst. litų ieškinį dėl neturtinės žalos atlyginimo nukentėjusiajam berniukui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų