REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po frakcijos Seime skilimo Laimonto Diniaus vadovaujamas "prisikėlėlių" flangas žada "postų dalinimosi žaidimuose" nedalyvauti. Prieš skilimą vieningai Tautos prisikėlimo partijos frakcijai (TPP) priklausė du ministrų portfeliai.

REKLAMA
REKLAMA

L. Dinius ketvirtadienio rytą Eltą patikino, kad TPP frakcija dėl ministrų kabineto leis apsispręsti Premjerui ir Prezidentei.

REKLAMA

"Jokių sąlygų dėl to nekelsime, mums tai nėra esminis momentas. Buvo įvairių spekuliacijų, neva aš pats siekiu kokio nors posto. Galiu patvirtinti, kad aš pats į jokias kėdes nekandidatuosiu. Mūsų frakcija laikosi pozicijos postų dalybose ir peštynėse dėl jų nedalyvauti. Nenorime užsiimti destrukcijomis, mums tai yra neįdomu", - sakė TPP frakcijos Seime vadovas.

Kaip ELTA jau skelbė trečiadienį, Seime įkurta nauja - Ąžuolo - frakcija, į kurią susibūrė narystę Seimo TPP frakcijoje sustabdę parlamentarai. Frakcijos seniūne tapo Arūnė Stirblytė, pavaduotoju - Antanas Nedzinskas.

Naujosios frakcijos nariai yra TPP partijos lyderio Arūno Valinsko šalininkai - Vincas Babilius, Dainius Budrys, A. Stirblytė, Inga Valinskienė, A. Nedzinskas, Asta Baukutė, liberalcentristus palikęs Valdemaras Valkiūnas.

TPP deleguoti ministrai vadovauja Aplinkos ir Kultūros ministerijoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų