REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik 700 delegatų susirinko į Vilniuje, viešbutyje „Le Meridien Villon“, prasidėjusį Liberatų ir centro sąjungos suvažiavimą. Šeštadienį jie ketina išrinkti naują partijos pirmininką. Suvažiavimo delegatus sveikino valdančiųjų ir opozicinių partijų lyderiai.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis, sveikindamas suvažiavimo dalyvius, pažymėjo, kad jo vadovaujamos partijos ir liberalcentristų netolimoje ateityje laukia daug bendrų iššūkių ir bendrų darbų.

REKLAMA

„Svarbiausias dalykas, kurį reikia pasiekti, kad liberalai jaustųsi laimingi. Linkiu, kad suvažiavimo sprendimai padarytų jus laimingus“, - linkėjo E. Masiulis.

Seimo Tautos prisikėlimo partijos frakcijos seniūnas Laimontas Dinius sakė manąs, kad liberalcentristai galėtų tapti tokiu dariniu, aplink kurį galėtų vienytis centro liberalios partijos.

Į suvažiavimą susirinkusius liberalcentristus pasveikino ir Socialdemokratų partijos pirmininko pavaduotojas Algirdas Sysas, Naujosios sąjungos (socialliberalų) pirmininko pavaduotojas Gediminas Dalinkevičius, Darbo partijos pirmininko pavaduotojas Raimondas Mockeliūnas, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų prezidiumo narys, Ministro Pirmininko patarėjas Raimundas Alekna.



Jadvyga Bieliavska

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų