REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pastarosiomis dienomis Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Autotransporto priemonių grobimų tyrimo skyriaus pareigūnai surado vogtų automobilių ir kitos technikos už kelis milijonus litų.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusį penktadienį pareigūnai, surengę pasalą Jonavoje, sulaikė 1995 metų laidos automobilį "VW Multivan". Automobilis naktį buvo pavogtas Jurbarke. Pareigūnai sulaikė ir du tauragiškius: niekur nedirbančius, nesimokančius, kartą teistus septyniolikmetį ir aštuoniolikmetį, kurie įtariami pavogę šį automobilį. Automobilio savininkas nuostolius įvertino 10 tūkst. litų.

REKLAMA

Antradienį Kauno apskrities policijos pareigūnai kartu su kolegomis iš Jurbarko, tikrindami operatyvinę informaciją, Vilkaviškio rajono Varakiškių kaime esančioje sodyboje rado pilną kiemą, kaip įtariama, vogtų automobilių: Jurbarko rajone pavogtą 552000 litų vertės traktorių, praėjusiais metais Vokietijoje pavogtą automobilį "VW Touareg", automobilį "Peugeot Boxer", kurio kėbulo numeris, įtariama, suklastotas. Taip pat kieme rasti vilkikas ir traktorius, kurių kėbulo numeriai, kaip įtariama, taip pat suklastoti. Pareigūnai sulaikė 47 metų du kartus teistą sodybos šeimininką V. M.

Pasak pareigūnų, rastos technikos vertė gali siekti kelis milijonus litų.

Ikiteisminius tyrimus dėl šių nusikaltimų atlieka Jurbarko rajono Policijos komisariatas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų