REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos narys Gediminas Navaitis, po žiniasklaidoje kilusių diskusijų dėl jo parlamentinei veiklai skirtų lėšų panaudojimo, nusprendė dalį pinigų grąžinti į valstybės biudžetą. Parlamentaras kreipėsi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją, prašydamas atsakyti, kokia dalis lėšų kelia abejonių.

REKLAMA
REKLAMA

"Visos lėšos panaudotos teisėtai, nepažeidžiant Seimo valdybos nustatytų taisyklių. Manau, jog didžiausia problema yra ta, kad parlamentinių lėšų panaudojimo tvarka nėra labai aiškiai reglamentuota, todėl ir sukelia nereikalingų diskusijų. Todėl, siekdamas, kad būtų atkreiptas dėmesys į gerokai svarbesnes problemas mūsų valstybėje, priėmiau sprendimą grąžinti šias lėšas", - sako G. Navaitis.

REKLAMA

Liberalų sąjūdžio partijos pirmininkas Eligijus Masiulis sveikina tokį kolegos apsisprendimą ir tikisi, kad ateityje įvairių interpretacijų dėl lėšų panaudojimo bus išvengta.

Kaip skelbė žiniasklaida, Seimo narys G. Navaitis parlamentinei veiklai skirtas lėšas leido Vilniaus centre esančiame sporto klube, viename iš Trakų viešbučių.

Anksčiau už parlamentinei veiklai skirtus pinigus G. Navaitis buvo įsigijęs beveik 2000 litų kainavusius indų servizus, kelias dienas praleido pajūryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų