REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį nuo eismo įvykiuose patirtų sužalojimų mirė keturi žmonės, dar septyni asmenys per autoavarijas nukentėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Rytą Klaipėdoje, Pamario gatvėje, Girulių link važiuojantis automobilis "BMW 523" nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkęs į pakelės medį lūžo pusiau. Eismo įvykio metu žuvo automobiliu važiavusi 26 metų mergina, o 31 metų amžiaus vairuotojas dėl įvairių kūno sužalojimų mirė ligoninėje.

REKLAMA

Tos pačios dienos pavakarę Ignalinos rajone, kelio Dietkauščizna-Bernotai trečiajame kilometre, 35 metų D. C. vairuojamas automobilis "VW Golf" nuvažiavo nuo kelio ir įvažiavo į melioracijos griovį. Eismo įvykio metu žuvo automobiliu važiavęs 54 metų V. M., o vairuotojas dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Vakarą automagistralės Vilnius-Kaunas-Klaipėda 245-ajame kilometre, Šilalės rajone, remontuojamo kelio ruože, automobilis "VW Multivan" nuvažiavo nuo kelio. Per autoavariją sužalotas automobilį vairavęs 58 metų J. K. ir dar keturi kartu važiavę asmenys. Visi jie paguldyti į ligoninę.

Tą patį vakarą Skuodo rajono Kaukolikų kaime 47 metų E. S. vairuojamas automobilis "Peugeot 406" nuvažiavo nuo kelio sankasos ir apvirto. Eismo įvykio metu žuvo automobilio vairuotojas ir sužalota kartu važiavusi 41 metų L. S. Moteris paguldyta į ligoninę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų