REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Marijampolės savivaldybėje eismo įvykiuose sužalotas dviratininkas, smegenų sutrenkimą patyrė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pranešė Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, avarija, kurioje nukentėjo Patašės kaimo gyventoja D.M., įvyko Marijampolėje apie 12.25 val. Būdama blaivi D.M., vairuodama automobilį „Ford Scorpio“, važiuodama iš šalutinio kelio nepraleido pagrindiniu važiavusio automobilio „Mazda 323“, kurį vairavo blaivi Gaisrių kaimo gyventoja D.P., ir su juo susidūrė.

REKLAMA

Eismo įvykio metu buvo apgadinti abu automobiliai bei sužalota automobilį „Mazda 323“ vairavusi D.P. bei minėto automobilio keleivė - Pakusinės kaimo gyventoja V.A. Ligoninėje medikai D.P. nustatę galvos sutrenkimą paguldė ją į neurologijos skyrių, o V.A. kairės rankos 3-4 pirštų žaizdą išleido gydytis į namus.

Kitas eismo įvykis, kuriame nukentėjo dviratininkas, įvyko apie 16.55val. kelyje Marijampolė - Kalvarija. Blaivus Marijampolės savivaldybės Svetlicos kaimo gyventojas A.V. vairuodamas dviratį staiga keitė važiavimo kryptį, suko į kairę norėdamas pervažiuoti į kitą kelio pusę, nepastebėjo iš paskos ta pačia kryptimi tiesiai važiuojančio automobilio „VW PASSAT“, kurį vairavo blaivus marijampolietis A.B., ir su juo susidūrė.

REKLAMA
REKLAMA

Eismo įvykio metu apgadintos abi transporto priemonės bei sužalotas dviratį vairavęs A.V., kuriam Marijampolės ligoninė medikai nustatę lengvą galvos traumą, pakaušio kirstines žaizdas, dešinio žastikaulio išnirimą ir paguldė jį į neurologijos skyrių.

Dar vienas žmogus - pėsčiasis - apie 20 val. sužalotas Liucinavo kaimo gyvenvietėje.

„Mercedes Benz“ markės automobilis kliudė ir partrenkė į kelio važiuojamąją dalį išėjusį minėto kaimo gyventoją R.P. Po eismo įvykio automobilio vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Marijampolės ligoninės priėmimo skyriaus medikai, apžiūrėję R.P., nustatė krūtinės sumušimą ir daugybinius kūno nubrozdinimus ir išleido jį gydytis į namus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų