REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Biudžeto ir finansų komiteto nariai antradienį įpareigojo jo pirmininką Kęstutį Glavecką per viešus pasisakymus akcentuoti, kada jis kalba savo, o kada komiteto vardu.

REKLAMA
REKLAMA

Liberalcentristas Žilvinas Šilgalis pasiūlė K.Glaveckui „pamąstyti, ar gali toliau eiti komiteto pirmininko pareigas“.

REKLAMA

„Jis nebe pirmą kartą pridaro problemų lygioje vietoje“, - BNS sakė Ž.Šilgalis.

Tačiau jis tvirtino supratęs, kad K.Glaveckas apie pirmininko pareigų atsisakymą negalvoja.

Ž.Šilgalio teigimu, naujuoju komiteto vadovu galėtų tapti konservatorius Vitas Matuzas. K.Glaveckas yra liberalsąjūdietis.

„Jeigu mes nesame komitete apsvarstę klausimo, tai pirmininkas gali pareikšti tik savo nuomonę, o ne kalbėti ar leisti suprasti, kad kalba komiteto vardu“, - BNS sakė „darbietis“ Saulius Bucevičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Tvarkietis“ Vytautas Galvonas tvirtino, kad kaip Seimo narys K.Glaveckas „gali kalbėti ką nori ir kada nori, bet jis ir negali kaip vaikų darželyje kalbėti, kas į galvą šauna“.

Parlamentarų teigimu, komiteto narių diskusijoje dėl K.Glavecko darbo metodų buvę išsakyta ir daugiau priekaištų: dėl netinkamo posėdžių vedimo, dėl skubotumo, dėl žadėtų, bet taip ir neįvykusių posėdžių.

Ž.Šilgalis piktinosi, kad K.Glaveckas pats draudžia komiteto nariams, motyvuodamas duomenų slaptumu, viešinti gaunamą informaciją apie biudžeto pajamų surinkimo padėtį, bet pats turimus skaičius praneša spaudos konferencijose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Seimo socialdemokratai pradėjo rinkti parašus dėl nepasitikėjimo K.Glavecku.

BFK dirbantis socialdemokratas Juozas Palionis sakė apie jokį parašų rinkimą dar nėra girdėjęs ir nežinąs, kaip elgsis.

K.Glaveckas praėjusią savaitę pareiškė, kad dabar įvedant eurą, litai į eurus tikriausiai būtų keičiami kitokiu nei dabar santykiu.

Tačiau vėliau parlamentaras teigė buvęs neteisingai suprastas ir pareiškė, kad šiuo metu nei politinio, nei ekonominio būtinumo devalvuoti litą nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų