REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Interneto naršyklėje surinkę adresą www.siuksles.rokiskyje.lt, pateko į partijos „Tvarka ir teisingumas“ (TT) Rokiškio skyriaus svetainę. Nors jo pirmininkas įtaria partijos kolegos klastą, šis apeliuoja į informacinės sistemos sutrikimus.

REKLAMA
REKLAMA

„Laba diena. Skambiname dėl šiukšlių išvežimo. Ar galėtumėte pagelbėti?“ - teiravosi LŽ, paskambinusios minėtoje svetainėje nurodytu telefonu. Atsiliepęs TT Rokiškio skyriaus pirmininkas Egidijus Vilimas patikino, kad minėtos paslaugos nebus suteiktos: „Aš privatus žmogus!“

REKLAMA

„Tvarkiečio“ teigimu, partijos tinklalapiui galėjo pakenkti dantį griežiantys kolegos. „Gal čia žaidimas? Gal buvę komunalininkai keršija? Išsiaiškinau, kad mūsų partijos kolegos susipykę, tai gal jie?“ - spėliojo E.Vilimas.

Tačiau šiukšlininkų vardas „tvarkiečiams“ veikiausiai prikabintas ne iš piktos valios. Dar neseniai svetainę www.siuksles.rokiskyje.lt valdė bendrovė „Rokiškio komunalininkas“, kurios mažoji akcininkė „Rokvesta“ prižiūri TT partijos interneto puslapį. Pagrindinė šios šmaikščios technologinės painiavos figūra - „tvarkietis“ rokiškėnas Algirdas Kazinavičius. Jis yra „Rokvestos“ direktorius, o anksčiau vadovavo pačiam „Rokiškio komunalininkui“.

REKLAMA
REKLAMA

Vasario 15 dieną komunalininkai nutraukė sutartį su juos aptarnavusia interneto paslaugų įmone. Taip minėtasis domenas buvo paliktas likimo valiai, tiksliau - „prisikabino“ prie panašiai pavadintos „tvarkiečių“ svetainės www.tvarka.rokiskyje.lt.

„Kadangi „Rokiškio komunalininkas“ atsisakė mūsų paslaugų, panaikinome jų virtualų serverį, į kurį buvo nukreiptas vardas www.siuksles.rokiskyje.lt. Tada domenas pateko į gretą esantį TT tinklalapį“, - LŽ aiškino Artūras Judickas. Jo individuali įmonė iki šiol šiukšliavežiams teikė paslaugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

A.Kazinavičius su A.Judicku aiškinosi, kaip ištaisyti nesusipratimą. „Klausiau, ką daryti su šiuo vardu, - peradresuoti kitur ar panaikinti, bet dar negavome jokio atsakymo. Pagal įstatymus vardo savininkas turėjo rūpintis tinkamu jo naudojimu. Tačiau to nebuvo padaryta, o aš neturėjau teisės neteikti paslaugos“, - teigė A.Judickas.

Prieš porą dienų „Rokvesta“ pagaliau jam išsiuntė raštą, kad interneto vardas būtų panaikintas. „Tvarkietis“ A.Kazinavičius drauge patikino, kad su partija jo verslas nesusijęs. „Mūsų įmonė tik teikia mokamas paslaugas TT puslapiui“, - sakė „Rokvestos“ vadovas.

REKLAMA

A.Kazinavičius yra įtariamas „Rokiškio komunalininko“ turto švaistymu. 81,4 proc. šios bendrovės akcijų valdo savivaldybė, beveik 14 proc. - „Rokvesta“. Pernai pavasarį Specialiųjų tyrimų tarnyba šioje bendrovėje atliko kratą. Įtariama, kad A.Kazinavičius, naudodamasis bendrovės lėšomis, už 125 tūkst. litų suremontavo namą savo sekretorei.

Atnaujinta: nuo šiandien svetainė www.siuksles.rokiskyje.lt jau nebepasiekiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų