REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys ir abejotinų gabumų dainininkas Antanas Nedzinskas kreipėsi į policiją. Jis savo tetos buvusį vyrą kaltina šmeižtu ir turto prievartavimu. Tą pačią dieną Alytaus pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Parlamentaro buvęs tetėnas iš jo esą reikalavo grąžinti rinkimų kampanijai paskolintus pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Tautos prisikėlimo partijos (TPP) narys 28 metų parlamentaras alytiškis A.Nedzinskas į gimtojo miesto policiją kreipėsi praėjusį penktadienį. Prieš kelerius metus muzikiniame televizijos realybės šou „Dangus“ išgarsėjęs A.Nedzinskas pareigūnams parašė pareiškimą, kuriame šmeižtu ir turto prievartavimu apkaltino savo motinos sesers buvusį vyrą. Policija pareiškime išdėstytus teiginius įvertino kiek kitaip - ikiteisminį tyrimą pradėjo ne dėl šmeižto ir turto prievartavimo, o dėl savavaldžiavimo. Už tokį nusikaltimą gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki 3 metų.

REKLAMA

Pasak parlamentaro A.Nedzinsko, buvęs tetėnas tvirtina per Seimo rinkimų kampaniją paskolinęs jam 10 tūkst. litų, o dabar reikalauja juos grąžinti. Esą giminaitis teigia, kad toks buvo žodinis susitarimas.

LŽ vakar kalbintas A.Nedzinskas tvirtino jokių pinigų iš giminaičio nesiskolinęs, rinkimų kampanijai naudojęs tik TPP lėšas. Buvusio tetėno teiginius apie skolą jaunasis politikas vertina kaip šmeižtą bei garbės ir orumo įžeidimą. A.Nedzinskas patvirtino, kad buvęs tetėnas nuolat jam skambinėja ir reikalauja grąžinti skolą. Tai, parlamentaro manymu, yra turto prievartavimas. „Žvaigždžių“ partijos atstovas LŽ tikino, kad „kreditorius“ jam negrasina susidorojimu ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Mįslingos istorijos detalių A.Nedzinskas nenorėjo atskleisti motyvuodamas tuo, kad vyksta ikiteisminis tyrimas, kuriam jis nenorįs pakenkti. „Nusižengimas didelis ir tikrai negalima nutylėti“, - parlamentaras paaiškino, kodėl parašė pareiškimą policijai.

A.Nedzinskas teigė su buvusiu tetėnu nebendravęs, nepalaikęs jokių santykių, net nežinantis, kuo šis verčiasi, ką dirba.

Ainis Gurevičius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų