REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kandidatu į aplinkos ministrus neoficialiai siūlomas parlamentaras Vytautas Kurpuvesas. Neoficialiomis žiniomis, TPP atstovai Seime kol kas neturi vieningos nuomonės dėl kandidato į aplinkos ministro postą.

REKLAMA
REKLAMA

BNS žiniomis, šią kandidatūrą kandidatui į premjerus Andriui Kubiliui pateikė Tautos prisikėlimo partijos (TPP) frakcija Seime.

REKLAMA

Teisininko išsilavinimą turintis V.Kurpuvesas trečiadienį buvo išrinktas Seimo Valstybės valdymo ir savivaldybių komiteto pirmininku.

Tuo metu TPP lyderis, Seimo pirmininkas Arūnas Valinskas siūlo į aplinkos ministrus teikti kito parlamentaro - Vinco Babiliaus - kandidatūrą.

TPP frakcijos Seime seniūnas Laimontas Dinius BNS sakė, kad frakcija dar nesvarstė kandidatų į aplinkos ministrus. Tai ji gali padaryti ir trečiadienį po pietų.

REKLAMA
REKLAMA

Anot L.Diniaus, pirmiausia frakcija nori išgirsti prezidento Valdo Adamkaus poziciją.

Trečiadienį pas Seimo pirmininką A.Valinską buvo užsukęs ir anksčiau į aplinkos ministro postą minėtas Neringos vicemeras Arūnas Burkšas. Jis BNS tvirtino laikąs save kandidatu į ministrus, nes niekas jam esą nepranešė, jog jo kandidatūra atšaukta.

Pagal naujos valdančiosios daugumos susitarimą teisę deleguoti savo atstovą į Aplinkos ministerijos vadovus turi TPP.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų