REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos valstiečių liaudininkų sąjungos (LVLS) vadovė Kazimira Prunskienė „15min“ tikino neseksianti Artūro Paulausko, atsistatydinusio iš Naujosios sąjungos (NS) vadovo posto, pėdomis.

REKLAMA
REKLAMA

Į naująjį Seimą, kuris pirmadienį rinksis į pirmąjį posėdį, pateko tik trys „valstiečiai“ – Rima Baškienė, Antanas Baura ir Konstantas Ramelis. Sąjungos vadovė, ilgametė Seimo narė Kazimira Prunskienė liko už borto.

REKLAMA

Idilės nėra niekur

Paprašyta pakomentuoti A.Paulausko pasitraukimą iš Naujosios sąjungos pirmininko posto, K.Prunskienė pirmiausiai pareiškė, kad vertinti sunku, nes nėra iki galo aiškūs visi pasitraukimo argumentai ir aplinkybės. Tačiau sakė mananti, kad „pas juos situacija buvo kur kas labiau įtempta nei kitur, nes į kitas partijas išėjo daug žmonių". „Nemanau, kad A.Paulausko ir kitų vadovų popasitraukimo priežastis yra tik rinkimų pralaimėjimas“, – svarstė buvusi parlamentarė.

REKLAMA
REKLAMA

„Galima rinktis skirtingus kelius – po šitų rinkimų vieni stiprės, kiti silpnės, galbūt ieškos partnerių. Bet turiu pasakyti, kad idilės nėra nė vienoje partijoje - net ir tarp konserrvatorių, kurie rinkimus laimėjo“, – sakė K.Prunskienė. Politikės nuomone, A.Paulausko pasitraukimas tik dar labiau susilpnins NS, nes ši politinė partija buvo siejama būtent su juo.

Atsistatydinti neketina

Ar pati K.Prunskienė neketina užleisti pirmininkės posto, juk sąjunga rinkimų nelaimėjo? „Ne, tuo tarpu neketinu. Turi vykti dialogas tarp sąjungos vadovų, turim kartu svarstyti. Tarp mūsų santykiai pakankamai geri. Dabar mes galvojam, kaip stiprėti, o ne kaip kapituliuoti“, – pareiškė politikė.

Saulė Pauliuvienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų