REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išsidalijusi postus centro-dešinės koalicija sėda kurti plano, kaip įveikti artėjančią finansų ir ekonomikos krizę. Pirmas derybų raundas - penktadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Politikus, ketinančius parengti krizės prevencijos planą, kurio pagrindu bus koreguojamas baigiančios kadenciją kairiosios Vyriausybės sudarytas kitų metų valstybės biudžetas, konsultuos valstybinių įstaigų specialistai ir finansų analitikai.

Į konsultacijas pakviesti SEB banko prezidento patarėjas Gitanas Nausėda, Statistikos departamento vadovas Algirdas Šemeta, kuris, be kita ko minimas kaip galimas kandidatas į finansų ministrus, Lietuvos laisvosios rinkos instituto prezidentas Remigijus Šimašius, vienas pretendentų į ūkio ministrus - bendrovės „Baldenis“ valdybos pirmininkas konservatorius Dainius Kreivys, Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos sekretorė Audronė Morkūnienė, Finansų ministerijos sekretoriai Edmundas Žilevičius ir Ingrida Šimonytė, Lietuvos banko Ekonomikos departamento direktorius ir vienas kandidatų į finansų ministrus Raimondas Kuodis, Riomerio universiteto Ekonomikos katedros vedėjas Algis Dobrovolskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų