REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Palangos verslininkas Kęstutis Gecas iš Klaipėdos apygardos administracinio teismo išėjo susinervinęs, mat teisėjų kolegija konstatavo, kad jis neturėjo teisės šalia Baltijos jūros pradėti rekreacinio poilsio pastato statybas ir reikalauti, kad valdžios institucijos jas įteisintų.

REKLAMA
REKLAMA

Į Klaipėdos apygardos administracinį teismą su skundu kreipęsis kurorto verslininkas K. Gecas prašė panaikinti Palangos miesto savivaldybės Nuolatinės statybų komisijos praėjusių metų kovą priimtą sprendimą - nepritarti rekreacinio poilsio ir poilsio aptarnavimo pastato Meilės alėjoje (visai šalia Baltijos jūros) statyboms. Taip pat įpareigoti atlikti veiksmus - įteisinti jau pradėtas statybas, šeštadienį rašo „Respublika“.

Dėl statybų Meilės alėjoje į Klaipėdos miesto apylinkės teismo teisiamųjų suolą sėdo Palangos vicemeras Rimantas Garolis, jam pateikti oficialūs įtarimai dėl piktnaudžiavimo tarnyba ir tikro dokumento suklastojimo. Kartu su juo teisiamas ir suklastotą dokumentą panaudojęs K. Gecas. Prokurorų teigimu, praėjusių metų kovo-balandžio mėnesiais K. Gecas sukurstė tuometinį kurorto savivaldybės administracijos direktorių R. Garolį išduoti leidimo kopiją minėto objekto statybai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų