REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos paštas perspėja, kad dėl gausaus sniego ir dėl to pablogėjusių eismo sąlygų, gali sutrikti laiškininkų bei kurjerių darbas, todėl gyventojus korespondencija, laiškai bei siuntos gali pasiekti vėliau.

Lietuvos paštas perspėja, kad dėl gausaus sniego ir dėl to pablogėjusių eismo sąlygų, gali sutrikti laiškininkų bei kurjerių darbas, todėl gyventojus korespondencija, laiškai bei siuntos gali pasiekti vėliau.

REKLAMA

Kurjeriai bei dalis laiškininkų pas gyventojus vyksta automobiliais, todėl prastos eismo sąlygos tiesiogiai liečia jų darbą. Pirmiausia valomi valstybinės reikšmės keliai, paskui kiti, tad problema aktualiausia regionų gyventojams, kur eismo sąlygos yra sudėtingiausios – daugelio kaimelių gyventojus aptarnauja mobilūs laiškininkai, kurie pas gyventojus atvyksta tarnybiniais automobiliais.

Yra tokių apylinkių, kurių keliai visai nepravažiuojami – laiškininkai buvo priversti grįžti ir laukti kol keliai bus nuvalyti. Atsiprašome klientų už galimus vėlavimus. Laiškininkai bei kurjeriai stengiasi saugiai ir kaip įmanoma greičiau pasiekti kiekvieną gavėją“, – sako Lietuvos pašto Komunikacijos departamento vadovė Ugnė Bartašiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Pirminiais duomenimis su sunkumais susiduria Trakų, Elektrėnų, Varėnos bei Lazdijų apylinkes aptarnaujantys laiškininkai bei kurjeriai. Tačiau sninga visoje Lietuvoje, tad galimi sutrikimai visoje šalies teritorijoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.

REKLAMA

Su problemomis susiduria ir „DPD Lietuva“

„DPD Lietuva“ praneša, kad dėl visoje šalyje buvusio ar besitęsiančio snygio antradienį susiklostė sudėtingos eismo sąlygos, galinčios turėti įtakos siuntų pristatymui ir surinkimui. Įmonės atstovų teigimu, dalis kelių yra sunkiai pravažiuojami, ant jų susiformavęs plikledis, todėl galimi laikini siuntų vėlavimai, ypač Vakarų Lietuvoje.

Anot „DPD Lietuva“ rinkodaros ir pardavimų vadovo Baltijos šalyse Gabrieliaus Bilevičiaus, visoje šalyje iškritus dideliam kiekiui sniego, gyventojai yra raginami būti kantrūs, nes dėl vyraujančių eismo sąlygų, siuntos šalyje, o ypač vakariniuose rajonuose gali vėluoti, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Atsiprašome mūsų klientų už galimus nepatogumus ir tikimės jų supratimo. Automobilių kelių direkcijos teigimu, kai kuriuose šalies keliuose sniego sluoksnis gali siekti net 20 centimetrų, o Vakarinėje šalies dalyje daug kur yra susiformavęs plikledis, todėl norint užtikrinti sklandų ir, svarbiausia, saugų jūsų siuntų pristatymą ir surinkimą, siuntos gali laikinai vėluoti“, – sako „DPD Lietuva“ rinkodaros ir pardavimų vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų