REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koronavirusas pareikalavo dar vienos gyvybės. Penktadienį Klaipėdos ligoninėje mirė buvęs ilgametis Smiltynės miškininkas 65-erių Algimantas Laurinaitis.

Koronavirusas pareikalavo dar vienos gyvybės. Penktadienį Klaipėdos ligoninėje mirė buvęs ilgametis Smiltynės miškininkas 65-erių Algimantas Laurinaitis.

REKLAMA

Apie liūdną žinią  naujienų portalui tv3.lt patvirtino velionio žmona Gražina Mineikienė.

„Jis susirgo sausio 8 dieną, pakilo aukšta temperatūra iki 39,7. Tris dienas buvo didžiulis silpnumas, o pirmadienį pradėjo mėlynuoti, atsirado deguonies trūkumas.

Tai sausio 11 dieną išvežė į ligoninę, daktarė pasakė, kad būklė labai sunki ir jokių garantijų neduoda.

Sausio 15 dieną jis paliko šį pasaulį, netikiu, dar kartą netikiu, kad taip greitai“, – sielojosi žmona G. Mineikienė.

Velionį gerai pažinojęs Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis naujienų portalui tv3.lt taip pat patvirtino apie A. Laurinaičio mirtį.

REKLAMA
REKLAMA

„Labai gerai jį pažinojau. Jis mirė penktadienį ir mus pasiekė liūdna žinia, kad jis mirė nuo Covid-19.

Jis buvo nuostabus žmogus – miškininkas iš prigimties. Jis be galo mylėjo savo kraštą Neringą. Paskutiniu  metu buvo išsikraustęs, bet labai dažnai pasikalbėdavome. Visą gyvenimą jis dirbo miškininku“, – sakė meras.

REKLAMA

Kuršių Nerijos nacionalinio parko direkcijos direktorė Aušra Feser pasakoja, kad girininkijoje A. Laurinaitis dirbo ne vieną dešimtį metų. Per šiuos metus vyras buvo sukaupęs daug patirties, ja mielai dalindavosi su kolegomis.

„Man nedaug su juo teko bendrauti, bet tai tikrai žmogus, kuris nepaprastai daug žinojo, daug istorijos, jo galėjai klausinėti, buvo gyva enciklopedija. Tikrai netekom žmogaus ir kartu labai daug istorijos dalies“, – tv3.lt pasakoja A. Feser.

Kaip pasakoja direkcijos vadovė, su A. Laurinaičiu ji dirbo tik porą metų. A. Laurinaitis iš darbo girininkijoje išėjo dar prieš kelerius metus, tačiau dėl savo asmeninių savybių kolegų prisimenamas bus ilgai.

„Tikrai netikėta naujiena. Jis šitokios energijos, pilnas sveikatos žmogus buvo“, – sako A. Feser.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų