REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį į ligoninę dėl sužalojimų buvo paguldytas vos 2 metukų berniukas, kuris, kaip įtariama, iškrito pro buto langą Alytuje.

Antradienį į ligoninę dėl sužalojimų buvo paguldytas vos 2 metukų berniukas, kuris, kaip įtariama, iškrito pro buto langą Alytuje.

REKLAMA

Nors rimtesnių sužalojimų išvengta, tačiau vaiko teisių tarnybos atstovai žada reaguoti bei peržiūrėti jau dvejus metus teikiamos pagalbos šiai šeimai planą.

Policijos pareigūnų duomenimis, 2018 metais gimęs vaikas į ligoninę atvežtas apie 16 val. 35 minutės. Tiesa, Alytaus regiono pareigūnai apie pačią šeimą plačiau komentuoti atsisako. Pasiteiravus, ar šeima buvo žinoma, nukertama, jog pradėtas ikiteisminis tyrimas ir informacija yra renkama.

Patvirtinta, kad apie nukentėjusį vaiką policijos atstovus informacija pasiekė iš ligoninės, į kurią mažametis buvo atvežtas, atstovų. Mažametis, pirminiais duomenimis, iškrito pro 2 aukšte esančio buto langą.

Šeima žinoma

Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Alytuje atstovai tv3.lt pasakojo, kad šiai šeimai yra taikoma atvejo vadyba. Paslaugos yra teikiamos dar nuo 2018 metų.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikas su mama šiuo metu yra Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikose. Jos sveikatos būklė stabili, gyvybei pavojus negresia. Yra sprendžiamas klausimas dėl ambulatorinio gydymo. 

REKLAMA

Patvirtinta, kad šeimoje iš viso auga keturi vaikai. 

Po šio incidento Alytaus apskrities vaiko teisių gynėjai susisiekė su abiem vaiko tėvais, policija, gydymo įstaiga:

„Būtina paminėti, kad įvykio metu abu tėvai buvo blaivūs. Bus vertinama vaiko situacija, inicijuotas atvejo vadybos posėdis, kurio metu bus peržiūrimas pagalbos šeimai planas.

Bus aiškinamasi ar šeimai nereikalingos papildomos paslaugos, galbūt bus sustiprintos dabar teikiamos paslaugos.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų