REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
SAM darbą pradeda naujasis ministras A. Dulkys  (nuotr. facebook.com)

Seime prisiekus 18-ajai Vyriausybei, dabar jau buvęs ministras Aurelijus Veryga penktadienį susitiko su naujuoju sveikatos apsaugos ministru Arūnu Dulkiu ir perdavė tolimesnius darbus.

5

Seime prisiekus 18-ajai Vyriausybei, dabar jau buvęs ministras Aurelijus Veryga penktadienį susitiko su naujuoju sveikatos apsaugos ministru Arūnu Dulkiu ir perdavė tolimesnius darbus.

REKLAMA

Penktadienį ryte Sveikatos apsaugos ministerijoje vykusiame ekstremalių situacijų operacijų štabo, kuriame dalyvauja atstovai iš įvairių ministerijai pavaldžių institucijų, kitų valstybės institucijų, posėdyje dalyvavo abu ministrai – paskutinę darbo dieną dirbantis Aurelijus Veryga ir naujasis sveikatos apsaugos ministras A. Dulkys.

Naujasis ministras buvo supažindintas su štabo veikla, padėkojo už atliekamus darbus štabo komandai. Po A. Dulkio priesaikos Seime A. Veryga perdavė darbus naujajam ministrui.

Socialinėje paskyroje A. Veryga palinkėjo naujajam ministrui sėkmės.

„Jau perduoti darbai naujajam sveikatos apsaugos ministrui. Visokeriopos sėkmės nelengvame, bet įdomiame ir prasmingame kelyje!“, – rašė ministras.

REKLAMA
REKLAMA

Jau perduoti darbai naujajam sveikatos apsaugos ministrui Arūnas Dulkys. Visokeriopos sėkmės nelengvame, bet įdomiame ir prasmingame kelyje! :)

Posted by Aurelijus Veryga on 2020 m. gruodžio 11 d., penktadienis

Naujienų portalas primena, kad penktadienį oficialiai darbą pradeda naujai suformuota Vyriausybė. 

REKLAMA

Paskirtas sveikatos aspaugos ministras A. Dulkys penktadienį teigė, kad šiuo metu Lietuva yra arti paties juodžiausio scenarijaus, kuris reikštų ir nepaprastosios padėties paskelbimą, konstatavo paskirtasis sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys.

Visgi labiausiai jis šiandien prašo visų susitelkimo ir pabrėžė, kad svarbiausias tikslas – ne kažkokie smulkmeniški reikalavimai, o visuminis požiūris į iškeltus tikslus

A. Dulkys, baigęs ekonomikos mokslus Vilniaus universitete, 2010 m. įgijo socialinių mokslų daktaro laipsnį, vėliau pats skaitė ekonomikos paskaitas Vilniaus universitete. 

REKLAMA
REKLAMA

Dar studijuodamas pradėjo dirbti Lietuvos banke, kur iš kasininko pareigų karjeros laiptais pakilo iki Kasos departamento direktoriaus. 

Vėliau dirbo Seimo Pirmininko patarėju ekonomikos klausimais ir Seimo Pirmininko sekretoriato vadovu. 

Už Lietuvos monetų istorijai skirtą knygą „Lietuvos monetos“ kartu su bendraautoriais 2008 m. buvo apdovanotas Vlado Jurgučio premija. 

Nuo 2007 m. iki 2015 m. A. Dulkys vadovavo Valstybės kontrolės audito departamentui, atsakingam už Europos Sąjungos struktūrinės paramos valdymo ir kontrolės sistemos auditavimą. Nuo 2015 m. iki 2020 m. ėjo Valstybės kontrolės direktoriaus pareigas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų