REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Koronavirusas patvirtintas Seimo nariu Valerijui Simulik. Apie tai parlamentaras šeštadienį pranešė savo feisbuko paskyroje. V. Simulik antradienį dalyvavo Seimo posėdyje.

Koronavirusas patvirtintas Seimo nariu Valerijui Simulik. Apie tai parlamentaras šeštadienį pranešė savo feisbuko paskyroje. V. Simulik antradienį dalyvavo Seimo posėdyje.

REKLAMA

„Gavau atsakymą. Mano koronaviruso testas – teigiamas.

Iki paskutinės minutės tikėjausi, kad to nebus. Vyliausi, jog tai tik peršalimas ar kas nors panašaus. Nieko nepadarysi, yra kaip yra.

Gydymo nuo šio viruso, kaip žinia, nėra. Kol kas izoliuojuosi namuose ir lauksiu, kas bus toliau. Kalbėjau su šeimos gydytoja, žinau simptomus, kuriems pasireiškus tikriausiai būčiau vežamas į ligoninę. Kol kas tokių nejaučiu, gal ir nepajusiu. Esu paskambinęs visiems, su kuriais pastaruoju metu bendravau, perspėjau dėl situacijos.

Bet kokiu atveju labai noriu pasakyti kelis dalykus. Visų pirma – dar kartą padėkoti visiems už nuoširdų palaikymą, kurio sulaukiau pastarosiomis dienomis. Palaikykite mane ir toliau, jei tik galite. Nebūtinai viešai, komentarais, žinutėmis ar skambučiais. Palaikykite tyliai, kad ir savo mintyse, to pakaks. Ačiū.

REKLAMA
REKLAMA

Ir kitas dalykas: tikrai nenuleisiu rankų ir nepasiduosiu. Aš kovosiu su tuo nelemtu virusu – ir jį nugalėsiu. Pamatysite.

Gyvenime kovoti teko daug. Gali būti, kad ši kova bus pati svarbiausia. Ką gi, juo geriau. Dėl to jaučiu tik dar didesnį norą laimėti. Mano žmona, dukra, kiti šeimos nariai yra tie žmonės, dėl kurių privalau tai padaryti.

REKLAMA

Cituojant legendinę „Hiperbolę“ – aš dar dainuosiu. Kas norėsit ir galėsit, galėsim padainuoti kartu“, – rašo jis. 

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro atstovė Austina Vžesniauskaitė sakė, kad NVSC vertins šį konkretų atvejį, kaip ir visus kitus ir ragino visus artimai bendravusius su parlamentaru laikytis bendrų rekomendacijų kol kas vengti kontaktų.

„Specialistai išsiaiškins, su kuo buvo bendrauta, kiek laiko, kokios rizikos buvo kontaktas ir, tokiu atveju, žmonės bus, tikriausiai, izoliuojami. O patys žmonės, jei mano, kad turėjo didelį kontaktą, turėtų patys izoliuotis. Bet specialistai dar turės susisiekti“, – BNS teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Laikinai Seimo kanclerio pareigas einantis Marius Žiūkas sako, kad apie šį atvejį kanceliarija yra informuota, pirmadienį planuojama dezinfekuoti parlamento patalpas. Taip pat bus laukiama NVSC informacijos apie privalomą izoliaciją politikams ir kanceliarijos darbuotojams.

„Yra privaloma dezinfekcija patalpų, taip pat (yra nustatomi – BNS) kontaktai, kurie bendravo su Seimo nariu – tiek kanceliarijos darbuotojų, tiek  Seimo narių. Manyčiau, kad kontaktus pats Seimo narys galėtų pasakyti geriau. Kadangi posėdžiai kitą savaitę nevyksta – pirmadienį pasikviesime tarnybas. Ir šiaip, dieną prieš posėdį, visada dezinfekuodavome posėdžių salę“, – sakė jis.

Gavau atsakymą. Mano koronaviruso testas – teigiamas. Iki paskutinės minutės tikėjausi, kad to nebus. Vyliausi, jog tai...

Posted by Valerijus Simulik on 2020 m. spalio 24 d., šeštadienis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų