REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Miltinio dramos teatre atšaukti spektakliai: 26 darbuotojai saviizoliacijoje

Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatre iki lapkričio 5 dienos nebus rodomi spektakliai.

Panevėžio Juozo Miltinio dramos teatre iki lapkričio 5 dienos nebus rodomi spektakliai.

REKLAMA

Tokią rekomendaciją pateikė Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC), kai paaiškėjo, jog vienas tetaro darbuotojas pasijuto prastai, o šeimos gydytojas jam rekomendavo pasidaryti COVID-19 testą. Saviizoliacijoje šiuo metu yra 26 teatro darbuotojai.

J. Miltinio dramos teatro vadovas Antanas Venckus naujienų portalui JP patvirtino, kad į teatrą įsisuko COVID-19.

„Varėnoje iki spalio 26 dienos vyksta D. Tamulevičiūtės profesionalių teatrų festivalis. J. Miltino teatras spalio 20 dieną rodė spektaklį ir, grįžus iš gastrolių, paaiškėjo, kad vienas iš darbuotojų pasijuto blogai. Įtariama, kad jam – koronavirusas. Testo rezultatai bus aiškūs šiandien popiet. Iš viso dabar saviizoliacijoje yra 26 teatro darbuotojai. Taip elgtis rekomendavo NVSC“, – aiškino A. Venckus.

J. Miltinio dramos teatro Vidaus administravimo skyriaus vadovė Neringa Jankauskienė patvirtino, kad vienam teatro darbuotojui įtariamas COVD-19.

REKLAMA
REKLAMA

„Festivalyje buvo rodyta premjera „Irano konferencija“. Grįžus iš festivalio paaiškėjo, kad vienas žmogus pasijuto prastai ir šeimos gydytojas rekomendavo pasidaryti testą. NVSC atiduoti kitų žmonių kontaktai, kurie taip pat vyko į gastroles. Iš viso saviizoliacijoje – 26  asmenys, ar jie darysis testus – sprendžia patys“, – informavo N. Jankauskienė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų