REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Policija skelbia sulaikiusi vieną vyrą, įtariamą žiauriu nusikaltimu vakar Lazdijuose. Į namus įsiveržę trys vyrai surišo moterį ir nepilnametę, o 42-ejų metų vyriškį padegė.

Policija skelbia sulaikiusi vieną vyrą, įtariamą žiauriu nusikaltimu vakar Lazdijuose. Į namus įsiveržę trys vyrai surišo moterį ir nepilnametę, o 42-ejų metų vyriškį padegė.

REKLAMA

Kitų įtariamųjų pareigūnai tebeieško, o nedidelis Lazdijų miestas pakraupęs ir įsibaiminęs:

„Gal grįžta to dėdės gero iš Kauno laikai, kad pradėjo šitaip darytis. Na, žinokit, nejauku.“

„Paprasčiausias „skiaubiakas“. Čia nesąmonė kažkokia, kas darosi.“

Taip Lazdijų gyventojai reaguoja į vakarykščius įvykius mieste. Apie pirmą valandą dienos į namą įsibrovė trys vyrai. Pirmiausia surišo 36-erių metų moterį ir 13-metę dukterį. Įsibrovėliai reikalavo pinigų.

„Grasindami daiktu, panašiu į pistoletą, vyrai reikalavo pinigų, pagrobė du auksinius žiedus ir 200 eurų“, – sako Alytaus policijos atstovė Kristina Janulevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Į namus grįžus 42-ejų metų vyrui, šis taip pat buvo surištas, nuvestas į vonios kambarį, apipiltas degiu skysčiu ir padegtas. Įsibrovėliai pabėgo.

REKLAMA

Išsilaisvinusi moteris puolė į gatvę šauktis pagalbos. Gausios policijos pajėgos iš karto pradėjo šukuoti Lazdijus, apylinkes ir ieškoti egzekuciją įvykdžiusių asmenų.

Buvo apsuptas visas Lazdijų miestas, stabdomos ir tikrinamos mašinos. Nusikaltėliai spruko palikę automobilį. Neoficialiais duomenimis, mikroautobusas nuomotas, o numeriai – vogti. Šiandien vienas įtariamasis sulaikytas.

„Galiu patvirtinti, kad vienas iš įtariamųjų buvo sulaikytas bendros priemonės su Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnais metu. Jis buvo sulaikytas Lazdijų apylinkėse“, – pasakoja K. Janulevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Policija daugiau detalių neatskleidžia. Padegtas vyras pareigūnams yra žinomas kaip kontrabandinių cigarečių gabentojas ir prekiautojas. Vietiniai spėlioja, kad egzekucija surengta skoloms atgauti:

„Galbūt skolingi buvo, kažkas tai. Bus skola palindus iš kažkur. Bet išvis, tu į kailį duok ar kaip nors, bet jau šitaip padaryti, čia iš viso baisu.“

„Baisu, baisu išeiti, žinokit.“

Padegtas vyras pirmiausia buvo nuvežtas į Lazdijų ligoninę, paskui išvežtas į Kauno klinikas. Jo būklę medikai apibūdino kaip pavojingą gyvybei. Moteris ir 13-metė nesužalotos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų