REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį į šeštadienį Vilniaus policijai įkliuvo mažiausiai du girti vairuotojai, vienas jų sukėlė avariją.

Naktį į šeštadienį Vilniaus policijai įkliuvo mažiausiai du girti vairuotojai, vienas jų sukėlė avariją.

REKLAMA

Maždaug apie antrą valandą nakties Konstitucijos prospekte ant šaligatvio užlėkė automobilis „Isuzu“. Mašina atsitrenkė į stulpą.

Atvažiavusiems policijos pareigūnams iš karto kilo įtarimas, kad vairuotojas girtas. Jis sakė, kad važiuojant prospektu netikėtai sprogo net dvi automobilio padangos, todėl jis bandė išvairuoti visureigį, tačiau jo nesuvaldė. Vyras tikino, kad sprogus padangoms bandė išvengti avarijos: nenorėjo atsitrenkti į kitus automobilius, todėl užlėkė ant šaligatvio.

Aiškėja, kad važiuodamas prospektu vairuotojas atsitrenkė į salelės bortelį ir taip susigadino du ratus. Prakirtęs abi padangas nevaldomas automobilis nuskriejo ant šaligatvio ir dar trenkėsi į stulpą.

REKLAMA
REKLAMA

Į pareigūnų alkoholio matuoklį visureigio vairuotojas įpūtė 1,41 prom. – tai lengvas girtumas. Policija kaltininką išsivežė į policijos komisariatą.

REKLAMA

Žmonės per avariją nesužeisti, todėl vairuotojas greičiausiai išvengs baudžiamosios bylos. Tačiau teks atlyginti visus nuostolius, vairuotojas praras pažymėjimą greičiausiai net penkeriems metams. Tokia griežta sankcija gresia avariją sukėlusiems girtiems vairuotojams.

Dar vienas girtas vairuotojas naktį įkliuvo per reidą. Žaliųjų Ežerų gatvėje sustabdytas „Ford“ vairuotojas įpūtė 0,71 prom. Tai lengvas girtumas, už tai gresia maždaug tūkstančio eurų bauda, mažiausiai metams bus atimta teisė vairuoti.

Per reidą policija sustabdė ir „Audi“, šio automobilio vairuotojai per plauką pavyko išvengti nemalonumų. Moteriai sunkiai sekėsi papūsti į alkoholio matuoklį, ji bandė gudrauti, nutraukdavo pūtimą, bandė vėl ir vėl. Galiausiai papūsti pavyko – matuoklis parodė 0,39 prom. Paaiškėjo, kad alkoholio vairuotoja vartojo, tačiau rizikavo – sėdo prie vairo. Sustabdyta policijos labai bijojo pripūsti – dar keli lašai alkoholio ir būtų tekę mokėti baudą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų