REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per vakar parą iš viso šalyje patvirtinta 15 atvejų. Iš jų 6 Kauno apskrityje ir po 3 Vilniaus, Panevėžio ir Utenos apskrityse.

Per vakar parą iš viso šalyje patvirtinta 15 atvejų. Iš jų 6 Kauno apskrityje ir po 3 Vilniaus, Panevėžio ir Utenos apskrityse.

REKLAMA

Molėtuose po kontakto su kitais sergančiaisiais susirgo 3 asmenys. Du vienos šeimos nariai, užsikrėtė po kontakto su sergančiu artimuoju. Trečiasis asmuo kontaktavo darbovietėje. Viso Molėtų r. židinyje yra 5 patvirtinti atvejai.

Dar vienas atvejis Vilniaus apskrityje nustatytas asmeniui kontaktavusiam su sergančiu kolega, kuris užsikrėtė nuo šventės Salininkuose dalyvio. Tai jau 5 atvejis už minėtos šventės ribų.

Dviejų asmenų patvirtintų Vilniaus apskrityje užsikrėtimo aplinkybės neaiškios. Vienas iš asmenų šiuo metu hospitalizuotas, darbo vietoje nustatyti 5 kontaktiniai asmenys, naudojasi viešuoju transportu. Kitas asmuo, kuriam nustatytas koronavirusas, simptomų neturi, atvejis nustatytas, nes asmuo kreipėsi į gydymo įstaigą dėl traumos. Šių atvejų epidemiologinis tyrimas tęsiamas.

Penki atvejai Kaune yra susiję su autobusų įmone „Kauno autobusais“. Keturi atvejai nustatyti darbuotojams. Jie susirgo po kontakto su vairuotoju, apie kurio užsikrėtimą buvo pranešta penktadienį. Dar vienas asmuo susirgo ne darbo aplinkoje.

REKLAMA
REKLAMA

Kėdainiuose nustatytas atvejis vaikui, kuris susirgo po kontakto su sergančiu artimuoju.

Trys atvejai nustatyti Panevėžio apskrityje. Jų užsikrėtimo aplinkybės kol kas nėra aiškios, šiuo metu vyksta epidemiologiniai tyrimai.

Per praėjusią parą Lietuvoje koronavirusas iš viso nustatytas 2001 žmogui, tebeserga 292 asmenys, 1616 – pasveiko, 90 žmonės yra izoliacijoje. Nuo COVID-19 mirė 80 asmenų, dar 13 koronavirusu užsikrėtusių žmonių mirė dėl kitų priežasčių. Nuo birželio 1 dienos Lietuvoje registruoti 76 įvežtiniai atvejai. Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos liepos 25 d. 10.00 val. duomenimis: per vakar dieną ištirta ėminių dėl įtariamo koronaviruso: 3366. Iki šiol iš viso ištirta ėminių dėl įtariamo koronaviruso: 500611 (iš jų – 139335 iš mobilių punktų)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų