REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NVSC prašo atsiliepti žmones, šiandien vykusius autobusu maršrutu Kaunas–Kapčiamiestis–Druskininkai

NVSC prašo atsiliepti žmones, šiandien vykusius autobusu maršrutu Kaunas–Kapčiamiestis–Druskininkai

REKLAMA

Nacionalinis visuomenės sveikatos centras (NVSC) informuoja, kad asmuo, sergantis koronavirusine infekcija (COVID-19), šiandien pasišalinęs iš ligoninės Kaune, surastas Lazdijų rajone. Išsiaiškinta, kad žmogus iš Kauno autobusų stoties iki Seirijų vyko autobusu maršrutu Kaunas–Kapčiamiestis–Druskininkai. Iš Seirijų važiavo pakeleivingais automobiliais. Tad NVSC prašo galimai kontaktavusiųjų su šiuo žmogumi susisiekti su NVSC specialistais telefonu 8 618 79984 (darbo valandomis).

NVSC pateikia informaciją, kur, šiuo metu surinktais duomenimis, asmuo lankėsi.

NVSC turimais duomenimis, žmogus kurį laiką gyveno gatvėje, todėl galėjo bendrauti su įvairiais žmonėmis. Tam, kad būtų galima užkirsti kelią infekcijos išplitimui, būtina operatyviai nustatyti galimus kontaktus, dėl to prašoma visų žmonių susitelkimo ir pilietiškumo šioje situacijoje.

Nuo liepos 17 d. iki liepos 20 d. COVID-19 užsikrėtusysis, remiantissurinktais duomenimis, gyveno gatvėje, galimai prie Palemono g. (Petrašiūnų seniūnija, Kaunas).

REKLAMA
REKLAMA

Liepos 20 d. apie 10-12 val. Piliakalnio g., ties 12A  namu prie Kauno geležinkelio stoties, asmeniui buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba (GMP). Atvykus GMP, ekipažo teigimu, asmenį prie automobilio atlydėjo kiti du asmenys, buvę kartu su juo.

Liepos 23 d. apie 10-11 val. asmuo lankėsi Medicinos banke (Donelaičio g. 76, Kaunas).

Liepos 23 d. apie 13.10  val. asmuo iš Kauno autobusų stoties vyko autobusu maršrutu Kaunas – Kapčiamiestis – Druskininkai.

Liepos 23 d. 15-16 val. asmuo iš Seirijų važiavo pakeleivingais automobiliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų