REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien ilgametis kūrybos namų ELITAZ vadovas, karantino metu įkurtos Renginių Industrijos Asociacijos valdybos pirmininkas, Vilniaus miesto tarybos narys Gediminas Jaunius skelbia netikėtą žinią – šį rudenį kartu su Laisvės partija jis dalyvaus Lietuvos Seimo rinkimuose, rašoma pranešime spaudai. 

Šiandien ilgametis kūrybos namų ELITAZ vadovas, karantino metu įkurtos Renginių Industrijos Asociacijos valdybos pirmininkas, Vilniaus miesto tarybos narys Gediminas Jaunius skelbia netikėtą žinią – šį rudenį kartu su Laisvės partija jis dalyvaus Lietuvos Seimo rinkimuose, rašoma pranešime spaudai. 

REKLAMA

Dvidešimt metų renginių ir televizijos industrijoje dirbantis G. Jaunius Seimo rinkimuose dalyvauti nusprendė su aiškiu tikslu – keisti valstybės santykį su žmogumi.

„Daugelis tikimės naujos kokybės Seimo ateinančioje kadencijoje, tad kas jei ne mes patys užpildysime Seimo rūmus šiandien aktualiomis idėjomis? Kartu su bendraminčiais įsteigėme Laisvės partiją. Tikiu šio politinio startuolio galimybėmis tapti tikru politikos vienaragiu ir esu pasiryžęs prie šios sėkmės visokeriopai prisidėti.

Noriu aktyviai dalyvauti naujos Seimo kadencijos parlamentinėse diskusijose, sprendžiant svarbius Lietuvai klausimus ateinančioje Seimo kadencijoje. Jaučiu, jog dabar yra lūžio taškas, kuriame galime iš 19 amžiaus principais besivadovaujančios politikos, be didelių revoliucijų atsidurti 21-ojo amžiaus iššūkius atliepiančioje politikoje.

REKLAMA
REKLAMA

Laikas į valstybės institucijas įsileisti jaunosios kartos žmones, mačiusius  pasaulio, turinčius platų išsilavinimą, tuos, kurių šiandienos iššūkiai negąsdina, o prietarai nespaudžia smegenų,” − savo sprendimą komentuoja Gediminas Jaunius.

REKLAMA

Prie Laisvės Partijos įkūrimo aktyviai prisidėjęs Gediminas Jaunius yra ir partijos Valdybos narys. Nusprendęs kandidatuoti jis sulaukia ir didelio palaikymo iš partijos kolegų. 

„Gediminas su savo įvairialype patirtimi į politiką atneša naujų idėjų ir spalvų. Tačiau jis politikoje nėra naujokas. Mes jau matėme jo darbus, kaip Vilniaus miesto istorinės atminties komisijos vadovo, kai ypatingai sudėtingais, nevienareikšmiškais ir dažnai visuomenę dirginančiais klausimais Gediminas sugebėjo išlaikyti šaltą protą ir ieškoti dialogo tarp įvairių požiūrių. Džiaugiuosi, kad Gediminas Jaunius, jo idėjos ir komanda, sustiprina mūsų Laisvės partiją artėjant Seimo rinkimų finišo tiesiajai,” − ypatingą palaikymą išreiškia  partijos lyderė Aušrinė Armonaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Palaikymą G. Jauniaus sprendimui išreiškia ir Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius, su kuriuo Gediminas jau metus dirba Vilniaus miesto taryboje: „Gedimino buvimas komandoje padeda į visiškai kitą kokybės lygmenį pakelti sritis, kurioms jis skiria dėmesį −  atminties politika, miesto atmosfera ir strategiškumas. Gediminas, tikiu, įneštų tokio veikimo ir Seime, kur jo šiandien labai labai trūksta.”

Gediminas Jaunius atvirai pripažįsta, jog pavargo nuo globėjiško valstybės požiūrio, kuomet valdantieji su visuomene elgiasi tarsi su vaiku, nurodydami ką ir kada galima daryti ar iki kokios valandos ką galima pirkti. Toks požiūris, pasak G. Jauniaus yra atgyvenęs ir iš jo būtina kuo greičiau vaduotis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Būsiu Laisvės partijos kandidatas Verkių vienmandatėje apygardoje. Nekantrauju gyvai susitikti su šioje apygardoje gyvenančiais žmonėmis. Jaučiu, ten rasiu daug bendraminčių. Simboliška – būtent Verkių apygardai priklausančiuose Baltupiuose gyvenau tik atvažiavęs į Vilnių. Čia dėjau pirmuosius žingsnius savo, kaip medijų profesionalo karjeroje. Tai emociškai brangi vieta, akivaizdu – dabar ryšio bus dar daugiau,“ − savo apsisprendimą komentuoja Gediminas.

Su Laisvės partija į Seimo rinkimus G. Jaunius žengia drąsiai, kampanijos šūkiu pasirinkęs vieną žodį − „Gana”. Jis skelbia: Gana draudimų, gana nepagarbos žmogui!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų